Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hiszi a párom, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi a párom, hogy az a normális, az alap dolog, hogy a párok beleolvashatnak a másik fb-jába, telefonjába?

Figyelt kérdés

Sokszor szétmentünk már a Facebook miatt. Felvetettem, hogy töröljük magunkat, ő nem hajlandó.

Most azért problémázik, mert nem mutatom meg neki a levelezéseimet. Régen megmutattam, gondoltam nincs titkolnivalóm, miért ne láthatná. Mindent félreértett, kombinálni kezdett.

Nincs egy hete, hogy újra kibékültünk, sokadjára. Megy a hiszti részéről, hogy titkolni valóm van, ismerkedek a háta mögött stb.

Én nem akarok megint azért veszekedni, mert valaki ír egy fél gondolatot, és ő félreérti. És azt se szeretném, hogy megint törölje az ismerőseimet, ez olyan gyerekes dolog.

Mondtam, kérdezze meg 10 ismerősét, hányan látják a párjuk fb-ját. Azt mondta, az első ember akit megkérdezett, egyetért vele, hogyha nincs titkolnivalóm, mutassam meg kivel, miről levelezek...

2014. ápr. 29. 14:53
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
39: a kérdező faceről beszélt, te akkor miért beszélsz más helyekről? Amúgy meg édes mindegy, neten semmi se, sehol se biztonságos, jobb, ha tudod!
2014. ápr. 29. 17:17
 42/60 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Eleinte én is úgy voltam, hogy rendben, olvasson el bármit, mert nincs semmi titkolnivalóm. Aztán jöttek a félreértések, mikor a gyerekkori legjobb barátom X év után hazalátogatott Magyarországra, és kérdezte hogy elmegyünk e pizzázni vagy beülünk e valahova egy üdítőre beszélgetni. Egy szóval nem írta, hogy a párom nem jöhetne. Ő meg kiakadt, mert ez szerinte randi. Mondom rendben, sütök én pizzát, jöjjön el hozzánk, mikor a párom otthon van. Á, az kizárt, hozzánk be nem teszi senki a lábát.

Aztán eltűntek az ismerőseim. Régi iskolatársak, féltestvérem rokonai, akikkel mondjuk havi szinten beszéltünk pár mondatot.

2014. ápr. 29. 18:03
 43/60 A kérdező kommentje:

Ha írta az egyik barátnőm, hogy randizik XY-nal, nézzek rá a profiljára, hogy mi a véleményem róla, ismerem e látásból, kik a közös ismijeink (akiktől lehetne infót megtudni), már ment a hiszti hogy pasizni szeretnék.

Egyébként nem levelezek ellenkező neműekkel napi szinten. Általában csak belépek, körülnézek, és ennyi. Ha valami történik, jelez a telefonom. De nem ülök ott 0-24...

2014. ápr. 29. 18:05
 44/60 anonim ***** válasza:
Mert az anyukája kutakodó volt, nem hagyott neki intim szférát, ezt tanulta meg.
2014. ápr. 29. 18:13
 45/60 anonim ***** válasza:
38as vagyok, remélem nem gépeltem el, h ki is vagyok. De látod ezek alapján az infók alapján már egyértelmű, hogy ki akar tulajdonítani magának, és talán még le is akar uralni téged, azaz uralkodni akar rajtad. Bocs, amúgy, ha bénán/kacifántosak fogalmazok, hajlok rá a lelki gondjaim miatt. Szerintem menekülj ebből a kapcsolatból.
2014. ápr. 29. 18:14
 46/60 anonim ***** válasza:
Javítok: egyértelműbbnek látszik, az infók alapján. Persze ez is lehet rossz tanács, hogy menekülj ebből a kapcsolatból, deha sehogy se bírod megbeszélni vele, úgy eléggé sanszos, hogy kifogsz egy idő után készülni, esetleg mind a ketten is. :(
2014. ápr. 29. 18:20
 47/60 anonim ***** válasza:
Egymás jelszavainak ismerése, a betekintés egymás levelezésébe nem annyira mindennapos és egyértelmű, ahogy ezt a párod hiszi. Ez már egy magas fokú bizalom jele, amire rá kell szolgálni. Ezzel együtt egy olyan helyzet eredménye, amikor két ember ennek szükségét érzi ilyen lépésnek. Pl. egyikük hosszabb ideig nincs gépközelben és megbízik annyira a másikban, hogy megkéri, nézze meg, megérkezett-e egy üzenet, amit várt, anélkül, hogy félnie kellene, hogy kérdés nélkül beleolvasgat például egy jó barát levelébe, aki személyes infókat írt magáról, amit mással nem szeretne megosztani.
2014. ápr. 29. 18:37
 48/60 anonim ***** válasza:

Már csak a kérdést olvasva egyértelmű hogy nem lesz a kapcsolatotokból semmi jó. Nálunk normális lenne beleolvasni egymás dolgába, de még egyikünknek sem jutott eszébe hogy bele is olvassunk. A telefonról meg annyit hogy ha csipog az övé és hozzám van közelebb, csomószor mondja hogy "nézd már meg hogy ki az és mit akar"... ő meg az enyémről szokott telefonálni ha úgy olcsóbb vagy jobb lenne.

Fel sem merül hogy mik derülhetnek ki, nem derülhet ki soha semmi. Ha problémánk van megbeszéljük, ha nagy problémánk lesz, esetleg szakítunk. De hogy egymás háta mögött levelezgessünk... gyerekes.

L23

2014. ápr. 29. 20:09
 49/60 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a kapcsolatunk elején én rontottam el az egészet, hogy engedtem neki a facéval kapcsolatban.
2014. ápr. 29. 20:15
 50/60 mustafa33 ***** válasza:
Nem hogy a fb-t, semmit sincs joga elolvasni ami másnak a magánügye. Egy sms-t, de egy postai képeslapot sem. Az sem ok, hogy házatárs, mert akkor az bizalmatlanságot jelent és akkor megette a fene az egészet. Nem arról van szó, hogy van e titkolnivaló. Ez elvi kérdés, és a polgári jólneveltség kérdése. Ja, hogy az már régen nem divat? Sajnos.
2014. ápr. 29. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!