Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csinálhatnék, hogy megvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék, hogy megváltozzon a párom, normális dolog ez, mert ezt már nem bírom tovább!?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt a párommal,tavaly született meg a kislányunk,aki most 1 éves.A kapcsolatunk elején is nagyon sokat járt bulizni,haverozni,de a probléma az,hogy ez a mai napig így megy.Még terhesen megbeszéltük,hogy miután megszületik a baba,minden megváltozik,amihez ő nem tartja magát!A lényeg: hétfőtől péntekig dolgozik és amint eljön a péntek csak a bulin jár az esze,megy is a haverjához isznak és nem talál haza.Ha azt mondja átugrik egy két sörre akkor kb reggel 5 kor ér haza.vagy lefekszik aludni vagy nem és akkor folytatja egész nap az ivást.Minden hétvége csak erről szól az ő részéről,állandóan ígérget hogy megváltozik,de hosszútávú javulás nincs.Nem tudom már mit tehetnék,mondtam neki hogy elmegyek a kislánnyal,azt nem szeretné.de változni egyszerűen nem tud? Mit csinálnátok ebben a helyzetben?Én vele szeretném felnevelni a kislányunkat,de nem ilyen körülmények között! Amúgy ezen kívül jó ember,dolgos,plusz munkát is vállal.De a hétvégi dorbézolásról nem tud(akar) leszokni. Én 25 éves vagyok, a párom 35.

2014. márc. 7. 21:30
1 2 3 4
 1/37 acelsziv ***** válasza:
83%
ehhez nem tudnék káromkodás nélkül hozzászólni.
2014. márc. 7. 21:39
 2/37 anonim válasza:
26%

Egy jó pszichiáter kellene neki, aki nagyon ráérős is, de sajnos ilyen nincs.

Mert erre egyen recept nincs.

Úgy hogy marad az, kihúzzátok magatokat vízből a saját hajatoknál fogva, ha nem akartok megfulladni.

Tanulság pedig az, hogy előre kell gondolkodni, nem pedig eső után köpönyeg.

2014. márc. 7. 21:40
 3/37 Jégtánc ***** válasza:
74%
Nem fog már megváltozni,hiába igérgeti.Te is csak igérgeted hogy elmész,aztán mégis maradsz.Miért változna? Te kicsit veszekszel,ő megint megigéri hogy megváltozik sztán marad minden a régibe.Döntsd el hogy mit akarsz,és lépj valamerre ne csak fenyegesd.
2014. márc. 7. 21:42
 4/37 anonim ***** válasza:

Ha hét év alatt nem lettek ritkábban a bulik, akkor nem hiszem, hogy mostanában változni fog.

Értem én, hogy kell a kikapcsolódás az egész heti hajtás után, de másfajta szórakozás is létezik a világon.

Együtt is csinálhatnátok valamit. Találj ki olyan programokat, amiket hármasba tudnátok csinálni, vagy akár kettesben, ha van, aki vigyáz a kicsire.

Ha ezeket mind lemondja és nem hajlandó veled, veletek is lenni, akkor nem hiszem, hogy számíthatsz bármiféle változásra.

Vagy elfogadod, hogy ő ilyen, vagy elhagyod.

5/37 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem ameddig így is kitartasz nem is fog változni.Az kellene,h ne csak fenyegetőzz,h elköltözöl,hanem tényleg tegyèl úgy mintha el akarnád hagyni.Hátha akkor észhez tér.Hiába fenyegeted,ha nem tartod be.Azt megszokja,h úgy se hagyod el csak mondod.Beszéld meg vele,h néha mondjuk hétvégén elmehet valahova a haverokkal,de ez a rendszer tovább neked nem mûködik,h hétköznap a munka miatt nincs veletek,ami persze érthető,de hétvégén amikor otthon lehetne ő akkor is a haverokkal iszik.Mennyit van veletek egyáltalán?
 6/37 anonim ***** válasza:
64%

Jaj, lányok és nők. Alap, hogy a férfi nem fog megváltozni. Nagyon kivételes esetben megtörténhet, vannak apróbb csodák az életben, de többnyire nem fog. Felesleges abban reménykedni, hogy igen.

Nos, ha eddig sem Te, sem a gyermek, sem a lehetőség, hogy lelépsz, nem tudta rávenni a változtatásra, akkor ő - ilyen. Ennek megfelelően dönts, így akarod-e leélni az életed vagy sem.

7/37 A kérdező kommentje:
Kedves első,nyugodtan írj,minden vélemény érdekel.
2014. márc. 7. 21:43
 8/37 anonim ***** válasza:
76%
Nemcsak férfi, de nő sem tud megváltozni. Ráadásul ez már alkoholizmusnak tűnik.
2014. márc. 7. 21:44
 9/37 anonim ***** válasza:
67%

1. A férfi nem változik (a nő sem...). Az emberi alaptermészet ilyen. Külső befolyásra, akarata ellenére lehelten megváltoztatni, és még akarattal is elég nehéz a szándékos változás.

2. Ha sz*r a kapcsolatotok konkrétan 7 éve, minek kellett neki gyereket szülni? Gondoltad attól majd megváltozik mi? Gratulálok. Ha gondolkodtál volna esetleg nem szülsz bele egy eleve diszfunkcionális kapcsolatba egy babát, akit csak traumatizálni fog a viselkedésetek, és pszichológiai problémákat kialakítani miattatok. NAgyon ügyes voltál, taps!

2014. márc. 7. 21:45
 10/37 A kérdező kommentje:
Hát nem sokat van velünk,3 szakba jár dolgozni,tehát mindig más időpontban van itthon.Már annyiszor megbeszéltük a dolgokat és akkor nekem ad ő is igazat,meg helyesel,megígér mindent és a következő hétvégén kezdődik elölről minden.már rettegek a hétvégéktől,nagyon durva dolgokat tud művelni,ami már nem normális főleg egy családos embertől
2014. márc. 7. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!