Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csinálhatnék, hogy megvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék, hogy megváltozzon a párom, normális dolog ez, mert ezt már nem bírom tovább!?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt a párommal,tavaly született meg a kislányunk,aki most 1 éves.A kapcsolatunk elején is nagyon sokat járt bulizni,haverozni,de a probléma az,hogy ez a mai napig így megy.Még terhesen megbeszéltük,hogy miután megszületik a baba,minden megváltozik,amihez ő nem tartja magát!A lényeg: hétfőtől péntekig dolgozik és amint eljön a péntek csak a bulin jár az esze,megy is a haverjához isznak és nem talál haza.Ha azt mondja átugrik egy két sörre akkor kb reggel 5 kor ér haza.vagy lefekszik aludni vagy nem és akkor folytatja egész nap az ivást.Minden hétvége csak erről szól az ő részéről,állandóan ígérget hogy megváltozik,de hosszútávú javulás nincs.Nem tudom már mit tehetnék,mondtam neki hogy elmegyek a kislánnyal,azt nem szeretné.de változni egyszerűen nem tud? Mit csinálnátok ebben a helyzetben?Én vele szeretném felnevelni a kislányunkat,de nem ilyen körülmények között! Amúgy ezen kívül jó ember,dolgos,plusz munkát is vállal.De a hétvégi dorbézolásról nem tud(akar) leszokni. Én 25 éves vagyok, a párom 35.

2014. márc. 7. 21:30
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
És hogy tegyek úgy,mintha valóban el akarnám hagyni?
2014. márc. 7. 21:52
 12/37 anonim ***** válasza:
90%
Minek szültél akkor neki gyereket?
2014. márc. 7. 21:54
 13/37 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Teljesen igazad van,de már visszacsinálni nem tudom és a kislányom miatt nem is szeretném.
2014. márc. 7. 21:55
 14/37 anonim ***** válasza:
62%
Akkor mondd meg neki, ha nem változik akkor el fogod hagyni. Persze ne akkor amikor részeg. Nem agresszív amúgy?
2014. márc. 7. 21:56
 15/37 A kérdező kommentje:
Amikor józan,akkor szoktuk ezeket tisztázni és ő is tudja,hogy ez nem jó,de mégsem... Nem agresszív.
2014. márc. 7. 22:00
 16/37 anonim ***** válasza:
96%
Ez az elhagyással fenyegetés... azért legyen egy B terved arra az esetre, ha nem megy utánatok, mert örül, hogy végre háborítatlanul tivornyázhat. Akkor mit fogsz csinálni, szégyenszemre te kúszol vissza? Vagy hagyd el, vagy maradj vele, de ez a "nevelő célzattal eljátszom a szakítást" ez nem túl jó ötlet.
2014. márc. 7. 22:01
 17/37 A kérdező kommentje:
Én sokszor próbáltam vele kompromisszumot kötni is,én nem mondom azt hogy egyáltalán nem lehet bulizni,de legyen havi 1 ilyen éjszaka és ezeket felelőtlenül megígéri de soha nem tartja be.
2014. márc. 7. 22:01
 18/37 anonim ***** válasza:
Tudnál hová menni egyébként? Hol laktok, ott mik a tulajdoni viszonyok?
2014. márc. 7. 22:03
 19/37 anonim ***** válasza:
95%

Boldogtalan, elégedetlen.

Az egyetlen öröme az életben a hétvégi buli. Egész héten ezt várja.

Szerintem nem sok jóra számíthatsz a jövőben sem.

2014. márc. 7. 22:04
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kapcsolatotok elején is sokat járt bulizni, és te ezt elfogadtad, vele maradtál 7 évig, és még gyereket is szültél, akkor miért panaszkodsz?

Ha nem tetszik, akkor már a kapcsolat elején otthagytam volna.

2014. márc. 7. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!