Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék, hogy megváltozzon a párom, normális
dolog ez, mert ezt már nem bírom tovább!?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt a párommal,tavaly született meg a kislányunk,aki most 1 éves.A kapcsolatunk elején is nagyon sokat járt bulizni,haverozni,de a probléma az,hogy ez a mai napig így megy.Még terhesen megbeszéltük,hogy miután megszületik a baba,minden megváltozik,amihez ő nem tartja magát!A lényeg: hétfőtől péntekig dolgozik és amint eljön a péntek csak a bulin jár az esze,megy is a haverjához isznak és nem talál haza.Ha azt mondja átugrik egy két sörre akkor kb reggel 5 kor ér haza.vagy lefekszik aludni vagy nem és akkor folytatja egész nap az ivást.Minden hétvége csak erről szól az ő részéről,állandóan ígérget hogy megváltozik,de hosszútávú javulás nincs.Nem tudom már mit tehetnék,mondtam neki hogy elmegyek a kislánnyal,azt nem szeretné.de változni egyszerűen nem tud? Mit csinálnátok ebben a helyzetben?Én vele szeretném felnevelni a kislányunkat,de nem ilyen körülmények között! Amúgy ezen kívül jó ember,dolgos,plusz munkát is vállal.De a hétvégi dorbézolásról nem tud(akar) leszokni. Én 25 éves vagyok, a párom 35.
Akkor elmesélnék 1 sztorit: 3 héttel ezelőtt történt,szombat hajnal 4 körül hazaért,aludt pár órát felkelt,a kislányommal délután 1 körül átmentünk anyuékhoz,mert mentünk anyuval be a kórházba apukámhoz.És én kitaláltam,hogy ott alszunk náluk a kislányommal,mert vasárnap is megyünk a kórházba,én hazaugrottam a kicsinek holmikért,otthon volt a párom is,közöltem vele hogy nem alszunk itthon,nem tetszett neki de nagy vita nem történt.másnap délután amikor hazamentünk ő mesélte el hogy reggel 6 kor ért haza a haverjától! Na ez milyen? Nem úgy mentem el hogy elhagyjuk,de így sem húzta meg magát.
2014. márc. 7. 22:09
22/37 anonim válasza:
Az én férjem annyiban volt hasonló, hogy nagyon trehány volt. Mondjuk a házasság elején nem, csak később kényelmesedett el, de annyiban közös a történet, hogy ő is tudta, hogy ez így nem jó, de nem is tett érte semmit. Nálunk annyira megromlott a kapcsolat, hogy nem is akartam utána folytatni, kidobtam a lakásomból. Akkor persze már meg akarta beszélni...
Nálatok se lesz addig változás, amíg nem állsz a sarkadra. A helyedben felpakolnám a gyereket és otthagynám. Döntsd el, hogy utána adsz-e esélyt, EGYETLENEGYET.
Csak nehogy úgy járjon, mint az én volt férjem, hogy utána rájöttem, hogy sokkal jobb az életem nélküle és hülye lennék visszafogadni.
2014. márc. 7. 22:11
23/37 A kérdező kommentje:
Igazatok van,de a jelenlegi helyzeten sajnos nem segít! So
24/37 anonim válasza:
Térj már észhez!
Épp a kislányod miatt kellene olyan sürgősen kilépni a kapcsolatból, amint lehet! Ez az ember 7 éve, a kapcsolatotok első percétől nem érdeklődik irántad.
Nem kell, hogy egy férj a nap 24 órájában a kis családjával legyen, de ez az ember elmondásod szerint már a kapcsolat legelején sem foglalkozott veled, csak az alkohol, buli, haverok volt napirenden - és ez a 7 év alatt nem is változott. Gondolom a 7 évig végig ígérgette is, hogy majd változik, te meg el is hitted.
Szerinted mikor fog akkor végre változni? Szerinted még meddig "érdemes" a kislányodat egy nemtörődöm alkoholista mellett nevelni, akit gyakorlatilag a 3 műszak miatt egyébként sem nagyon lát?
25/37 A kérdező kommentje:
Anyukámékhoz mehetnénk,de nem azt szeretném hogy egy szobába velem nőjön fel a gyerek,mivel 2 szobás a lakásuk.Amiben élünk az teljesen a páromé,még mielőtt összejöttünk azelőtt vette!
2014. márc. 7. 22:13
26/37 anonim válasza:
Akkor hát mi a kérdés? A helyzet kész, kiút nincs, fogakat összeszorít és megenni, amit főztél. Próbáld legalább gyereket megóvni.
2014. márc. 7. 22:20
27/37 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy menni kellene,már én sem bízom benne hogy változni fog,max pár hétig.DE közben meg a kislányom miatt szeretném még ezt menteni,azt szeretném hogy normális családban nőjön fel,ami jelenleg nincs.De ezt a párom miért nem képes megérteni,a kislányt imádja,csak éppen tettekkel nem bizonyítja.volt hogy azt is mondta hogy én mehetek de a kislányt nem vihetem!
2014. márc. 7. 22:20
28/37 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy megváltozik.
A kapcsolatotok elején is eljárt, most is el fog járni.
Naiv voltál, hogy azt hitted, megváltoztathatod.
Egyébként te is mondtad, hogy elmész a gyerekkel, aztán mégsem mentél.
Tanulság: nem kell összeállni olyannal, aki nem felel meg mindenben. Nyilván akkor sem szeretted, hogy bulizik állandóan, csak azt hitted, egy gyerektől megváltozik.
2014. márc. 7. 22:21
29/37 A kérdező kommentje:
És ennek mi a törvényes eljárása,mert ő is ragaszkodna a kislányhoz,nem egyezne bele,hogy csak elvigyem.?
2014. márc. 7. 22:31
30/37 Jégtánc válasza:
Ne takarózz a kislányod mögé.Egy életed van,ne feledd.Ha te boldog vagy,akkor a kislányod is az lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!