Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem mindennap megiszik 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem mindennap megiszik 2 doboz sört. Ez engem eléggé zavar, ami miatt gyakran összeveszünk. Szerintetek napi 2 doboz sör elfogadható kategória, vagy már alkoholizmus?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 17:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a napi 2 sör kezdődő alkoholizmus. Ha rendszeres és nem tud lemondani róla 1 napra se.

Én imádom a sört de eszembe se jutna csak úgy előkapni egyet a hűtőből egy szürke hétköznapon. Összejövetelek alkalmával viszont van hogy megiszom 4-5 néha 6 dobozzal (ez kb 2-3 havonta egyszer van) De van, hogy akkor se.

Tényleg attól függ, hogy mit reagál ha -neadjisten- egyik este nincs otthon sör... ha balhé van emiatt akkor az alkoholizmus. Ennek egyszerű magyarázata az, hogy senkit se látott még ember balhézni amiatt mert épp nincs tea vagy narancslé otthon.... Szóval az alkohol az oka.

2014. ápr. 13. 23:16
 42/64 A kérdező kommentje:
Én nem veszek neki sört, csak nagy néha, ha szülinapja van, vagy hasonló okból. Kérdeztem tőle, kibírná-e egy hétig? Persze - azt mondta.
2014. ápr. 14. 07:43
 43/64 anonim ***** válasza:
95%
Ennyi alkohol viszont semmit nem módosít a tudatállapotán, főleg nem annak, aki rendszeres iszik. Mi van, ha egyszerűen csak szereti a sört? Én tejet iszok minden nap, mert szeretem.
2014. ápr. 14. 09:24
 44/64 anonim ***** válasza:
96%
Az én párom is rendszeres sörfogyasztó ! :) Napi szinten iszik kb 3 üveg sört . Nem módosít a tudatállapotán egyáltalán ... de egyébként is ha szalonspicces lesz olykor ,alkalmanként (!) ,még az sem válóok ,hiszen az én párom nem issza agresszívra magát soha . engem nem zavar ,én is megiszogatom olykor .Ez még nem alkoholizmus !!! Nekem az a durva nagyon ,mikor már korán reggel sorba áll munka előtt az illető a reggeli feleséért . :S
2014. ápr. 14. 09:49
 45/64 anonim ***** válasza:
96%

Valaki írta a kólát.

Ha valaki megiszik minden nap egy pohár kólát, és ha esetleg nem tudja ezt megtenni, akkor ideges, dühös, csapkod, kiabál, az is függő.

Kérdező férjénél meg jön ez a "anélkül nem tud aludni". Dehogynem, csak annyira elhitte, hogy nem tud nélküle aludni, hogy a gondolat tartja ébren, hogy "ma nem ittam, hogy fogok aludni?".

2014. ápr. 14. 11:53
 46/64 anonim ***** válasza:
11%
Érdekes!!! Nagyon Érdekes!!! Egyszer nőként írtam ki hasonló kérdést és szinte mindenki azt írta hogy annyit nyugodtan ihatok, mit számít ilyen csekély mennyiség. Most akkor hogy is van hölgyeim?
2014. ápr. 14. 13:31
 47/64 anonim ***** válasza:
25%

szerintem megszokásból és mert szereti azért issza...

most ha 3 adag kávét inna naponta akkor "kávéista" lenne?

vagy ha cigizik vki az mennyivel jobb mintha megiszik 2 sört?

A kávé és a cigifüggőket se közösitik ki csak az alkoholistákra fogták rá h rossz.

2014. ápr. 14. 16:00
 48/64 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, iszonyat bután érvelsz.

Hogy lehet a piát összehasonlítani a kávéval? Oké a kávé is káros, de olyat nem hallok h hetente 3szor szanaszét verte az asszony meg a gyereket valaki, mert kávéfüggő. A cigire ugyancsak ezt tudom mondani.

2014. ápr. 14. 16:11
 49/64 anonim ***** válasza:
10%
"Oké a kávé is káros" A kávé nem káros, maximum az a szemét amit te kávénak hívsz és fogyasztasz. Az igazi kávé egészséges, csak körülményes elkészíteni, és megfelelő gépek illetve szaktudás kell hozzá. Menj el egy olyan helyre ahol igazi barista dolgozik, és fogyassz el egy igazi kávét. (pár száz forint) Az ELTE környékén vannak kiváló kávézók.
2014. ápr. 14. 16:25
 50/64 anonim ***** válasza:
94%
#49! a sör is egészséges...
2014. ápr. 14. 16:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!