Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem mindennap megiszik 2 doboz sört. Ez engem eléggé zavar, ami miatt gyakran összeveszünk. Szerintetek napi 2 doboz sör elfogadható kategória, vagy már alkoholizmus?
Szerintem a napi 2 sör kezdődő alkoholizmus. Ha rendszeres és nem tud lemondani róla 1 napra se.
Én imádom a sört de eszembe se jutna csak úgy előkapni egyet a hűtőből egy szürke hétköznapon. Összejövetelek alkalmával viszont van hogy megiszom 4-5 néha 6 dobozzal (ez kb 2-3 havonta egyszer van) De van, hogy akkor se.
Tényleg attól függ, hogy mit reagál ha -neadjisten- egyik este nincs otthon sör... ha balhé van emiatt akkor az alkoholizmus. Ennek egyszerű magyarázata az, hogy senkit se látott még ember balhézni amiatt mert épp nincs tea vagy narancslé otthon.... Szóval az alkohol az oka.
Valaki írta a kólát.
Ha valaki megiszik minden nap egy pohár kólát, és ha esetleg nem tudja ezt megtenni, akkor ideges, dühös, csapkod, kiabál, az is függő.
Kérdező férjénél meg jön ez a "anélkül nem tud aludni". Dehogynem, csak annyira elhitte, hogy nem tud nélküle aludni, hogy a gondolat tartja ébren, hogy "ma nem ittam, hogy fogok aludni?".
szerintem megszokásból és mert szereti azért issza...
most ha 3 adag kávét inna naponta akkor "kávéista" lenne?
vagy ha cigizik vki az mennyivel jobb mintha megiszik 2 sört?
A kávé és a cigifüggőket se közösitik ki csak az alkoholistákra fogták rá h rossz.
Utolsó, iszonyat bután érvelsz.
Hogy lehet a piát összehasonlítani a kávéval? Oké a kávé is káros, de olyat nem hallok h hetente 3szor szanaszét verte az asszony meg a gyereket valaki, mert kávéfüggő. A cigire ugyancsak ezt tudom mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!