Hogyan mondjam meg anyámnak, hogy menjen el egy AA gyűlésre, anélkül, hogy megbántanám? Illetve hogyan vehetném rá, hogy el is menjen?
Tudom hogy közhelyes, és semmire nem mész vele, mint általában minden alkoholistát beleértve, de józanul mondhatod neki amit akarsz, azt legalább meghallja ha akarja ha nem. Az meg hogy kinyírod magad, azért lenne butaság mert sok minden van még előtted hiába sz*r a helyzeted, én sem vagyok tanult hiába van 2szakmám, kb a papírokkal a s*ggemet törölhetném. már 1 éve itthon ülök munka nélkül, és egyáltalán nem tudom mihez kezdek a következő hónapban.. Annyi szerencsém van hogy itthon lehetek és nem raktak még ki.
Srác nincs az életedbe? Lehet ismerkedned is kéne hogy ne mindig Anyádat hallgasd, mert abba tényleg tönkre lehet menni.
21/F
Igen, már gondolkoztam azon, hogy fel kellene venni, de nagyon erőszakos tud lenni részegen szóval biztosra veszem, hogy kivágná a kezemből a kamerát. :S
-
Nincs barátom, pont anyám miatt, mert ahányszor összejöhettem volna egy fiúval mindig eszembe jutott, hogy nagyon problémás életem van, anyám miatt és nem akarom ezeket a problémákat még másra is áthárítani.
Kis esélyed van csak rá, hogy bármit el tudsz érni anyádnál. Mivel a környezete normális, ezért biztosak lehetünk benne, hogy magától is tudja, hogy nem szép dolog alkoholistának lenni. Neki kellene dönteni, hogy változtat, de amint tapasztaltad, esze ágában sincs.
Hogy biztatót is mondjak, tudok esetről, amikor alkoholista külső körülmény hatására letette a poharat egyszer s mindenkorra. Itt is ő saját maga döntött, de szemben a tipikus alkoholistával, akit valójában egyáltalán nem érdekel a másik ember sorsa, ez esetben mégis egy gondoskodásra szoruló gyerek miatt történt így.
Fogd fel úgy, hogy utolsó kísérlet, ha anyád agresszív is lesz, csak egyszer fog ez megtörténni. Készíts egy kulcsot a szobád ajtajába, hogy be tudj zárkózni.
Figyelj!
anyud erös nö.Hidd el,én is az vagyok.Van akaratom,amit kivetítek bizonyos keretek között.Láss csodát karácsony van engedtem....
Èn voltam az új évi fogadalmas.Komolyan gondoltam.Figyelj van állasod barátnöd,nem tudom meddíg ha így folytatod!
Àllj a sarkadra.Mondj nemet .Elözször nem fogja elfogadni.Akkor megint.Aztán jön a hiszti.Engedd el a füled mellett.Na ez lesz a legnehezebb.....Aztán mennj utdra.Puszild meg,mond,hogy szereted de van saját életed.Hidd el megfogja érteni.Ö fog hozzád menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!