Hogy bocsássam meg anyámnak hogy miatta halt meg a férjem?
Ez nem anyukád hibája, hanem a tiétek.
Minek mentek bele ilyen hülyeségekbe?
Már ha tutira ettől volt, mert azért ez egyáltalán nem biztos.
És amúgy teljesen egészségesnek tűnő emberek is halnak meg. Szóval hülyeségeket meg ne mondjál.
Inkább magadtól kérjél bocsánatot, hogy beteg gyerekek mellett ilyet kockáztattatok!
Ezért nem anyukád a hibás, hanem te és a férjed. Felnőtt emberek vagytok, ti döntötök a cselekedeteitekről, a ti felelősségetek.
Ha valaki felajánlja, hogy x összegért ugorj fejest egy üres kútba, azt sem kötelező elfogadni...ha elfogadjátok, akkor az a ti hülyeségetek, nem a felajánlóé.
Sajnálom, ami történt, de csakis a ti hibátok. Értelmes ember erre inkább azt mondja nem, elmegyek inkább másodállásba, ha annyira kell a pénz!
Nem anyukád miatt halt meg a férjed. Ő csak kínált egy lehetőséget, amivel ti éltetek is, minden bizonnyal az érte kapott összeg miatt.
Másrészt korántsem biztos, hogy a kísérlet utóhatása, amiben a férjed meghalt. Sajnos nagyon is sokszor előfordul, hogy látszólag egészséges emberek hirtelen meghalnak.
Fogadd őszinte részvétem.
Egyébként abban igaza van a többieknek, hogy két gyerek mellett lehetett volna annyi felelősségtudatotok, hogy nem mentek bele gyógyszerkísérletbe. Főleg, hogy betegek is a gyerekek.
A férjem 32 évesen stroke-ot kapott tavaly. Nem szedett semmiféle kísérleti gyógyszert. Megműtötték, mindent megtettek, de nem élte túl. Egészséges, sportoló férfi volt.
Ne hibáztass senkit. Tudom, nagyon, nagyon nehéz, nem a levegőbe beszélek. Én 12 évesen vesztettem el az anyukámat, most hat hónapos babával a férjemet, és 27 évesen özvegy vagyok...muszáj talpra állni. És ehhez kell a családod, ne mard el anyukádat magad mellől :(
És fogadd legőszintébb részvétem, ismeretlenül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!