Hogy bocsássam meg anyámnak hogy miatta halt meg a férjem?
A kérdés helyesen:
Hogyan bocsássak meg magamnak, hogy a mi hülyeségünk miatt meghalt a férjem?
Gondolom azért az x összeget elégedetten költöttetek el.
Megértem a fájdalmad, de szerintem sem anyukád a felelős. TI vállaltátok, hogy belementek a kísérletbe, nem hiszem, hogy erőszakkal vittek oda titeket. Egyébként boncolás és kiderül mi volt a baj.
Részvétem.
Nem édesanyád a felelős, de ezt előttem már sokan leírták.
A felelősök keresése, mások hibáztatása természetes gyászreakció, a gyász egy szakasza. Nekem úgy tűnik, hogy érdemes lenne szakember segítségét kérnéd, mert ez talán már "túlzás".
Egy kis adalékként leírom, hogy a gyógyszerkísérletekben mindig van placebo csoport, akik nem gyógyszert kapnak (csak hatóanyagok nélküli pirulákat).
Őszinte részvétem!
Nem anyukád a felelős, hanem ti voltatok a felelőtlenek!
Anyukád tudott erről a lehetőségről, szólt nektek róla, de gondolom nem tartott pisztolyt a fejetekhez és nem kényszerített rá hogy menjetek bele.
Gondolom utána jártatok, megbeszéltétek milyen kockázatai lehetnek egy ilyen kísérletnek és elfogadtátok.Innentől kezdve ez a ti gondotok, nem anyád tehet erről.
Sajnos másként alakultak a dolgok, de nem anyukád hülyesége miatt, hanem mert ti ebbe anno belementetek.
Őszinte részvétem!
A gyerekek a gyógyszerkísérlet után születek? talán azért betegek?
Igazuk van az előttem szólóknak,ne hibáztasd anyukád.
Akik még részt vetek akkor a kísérletben,tudsz róluk valamit,ők is belehaltak?
Őszinte részvétem először is! :(
De tudnod kell, hogy ez korántsem biztos, hogy anyukád hibájából. Ő csak egy lehetőséget ajánlott fel, ti fogadtátok el, nem kényszerítettek, és ha valaki hibázott technikailag, max a kísérletben részt vevő orvosok, páciensek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!