Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem mindennap megiszik 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem mindennap megiszik 2 doboz sört. Ez engem eléggé zavar, ami miatt gyakran összeveszünk. Szerintetek napi 2 doboz sör elfogadható kategória, vagy már alkoholizmus?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 17:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki,hogy párszor ne legyen otthon sör,de ne egymás utáni napokon! Ha ezért balhézik illetve elmegy a boltba akkor bizony úton van az alkoholizmus felé!A kannás bornál válj el!:)
2014. ápr. 13. 19:11
 32/64 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok! bocsi, de azt se tudom, hogy hol kell pontozni, szóval biztos nem én voltam, és hálás vagyok mindenki véleményéért, mert most ez nagy gondom nekem.

Egy kis részletpontosítás:

Az apám, és a párom apja is alkoholista volt, ezért engem nem csak zavar, de rettegek a problémától, és ezért veszekszem, mert a türelmem 0 az alkoholt fogyasztók felé az átélt szörnyűségek miatt.

Párom csak este issza meg a sörét, napközben sosem, csak és kizárólag lefekvés előtt, mert egyébként nagyon rosszul alszik. A pálinkát nem szereti, csak sört iszik, van, hogy csak egyet, de szerintem már több mint egy éve ez rendszeres. Azt tudja, hogy ha átlépné a határt, akkor elválnék tőle. Volt már, hogy részeg volt, két éve, de akkor másnap iszonyat rosszul van, tehát ezért sem inna nagyobb mennyiséget. Ez az egy hetes szünet megér egy próbát!

2014. ápr. 13. 19:21
 33/64 anonim ***** válasza:
87%
szerintem is megér egy próbát,és lehet ő is észrevenné magát,hiszen alkoholista szülő gyermeke,és ha gond van lehet még észbe tudna kapni..ráadásul fokozottan veszélyeztetett a családi háttér miatt
2014. ápr. 13. 20:28
 34/64 anonim ***** válasza:
22%

Jaj mennyi addiktológus főorvos van itt...

Kérdező én megértem az aggályaidat, de szerintem észre fogod venni, ha kezd alkoholizmusba csapni a dolog. Nem egyik napról a másikra alakul ez ki. Beszélgessetek sokat, szeressétek egymást, a gondokat sose söpörjétek a szőnyeg alá és akkor nem lesz gond. De ha mégis, akkor egyből orvoshoz fordulj, ne ide írj kérdést, mert láthatod, van aki szerint egy évben egy doboz sör is alkoholizmus, valakinek meg napi 3 liter is elfogadható...

2014. ápr. 13. 21:27
 35/64 anonim ***** válasza:
86%
Napi 3 liter is elfogadható a citromos lónyálból :D
2014. ápr. 13. 21:37
 36/64 anonim ***** válasza:
78%
Nyilván túloztam, de hát nehogy értsétek hogy, mit akartam ezzel mondani :)
2014. ápr. 13. 21:44
 37/64 anonim ***** válasza:
78%

Ha ebédhez és vacsorához megiszik egy doboz (vagyis 1-1 pohár) sört, az se nem alkoholizmus, se nem iszákosság.

Ezt az italt erre találták ki.

mint ahogy az egy pohár bor ebédnél, egy pohár bor vacsoránál sem az.

2014. ápr. 13. 22:16
 38/64 anonim ***** válasza:
48%
2014. ápr. 13. 22:34
 39/64 anonim ***** válasza:
72%
Nos Kérdező vessünk véget a felesleges szócséplésnek! Ha el akarsz válni a férjedtől és csak ürügyet keresel akkor mond azt. Ha nem akkor ne nevezz egy kis sör miatt senkit alkoholistának.
2014. ápr. 13. 22:41
 40/64 A kérdező kommentje:
Nem akarok elválni, de jogos a komment. :)
2014. ápr. 13. 23:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!