Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem mindennap megiszik 2 doboz sört. Ez engem eléggé zavar, ami miatt gyakran összeveszünk. Szerintetek napi 2 doboz sör elfogadható kategória, vagy már alkoholizmus?
"Édesapám is annyival kezdte és mostmár oda jutottunk hogy a 2,5 liter söröket veszi heti 3-4 alkalommal, szóval megértem az aggályaidat."
Oda azért kell egy olyan feleség is, aki eljuttat erre a szintre :D
Azoknak, akik azt hiszik, hogy a mennyiségtől függ: Szerencsések vagytok, hogy nem láttatok még alkoholistát!
Nem a mennyiség a lényeg. Hanem az, hogy hogy reagál, ha a valamilyen oknál fogva elmarad az "esti rituálé"?
Ideges, feszült, netalántán agresszívvé is válik, ha nem tudja meginni a "napit"? Ha igen, baj van.
Szerintem két doboz sör semmivel sem ártalmasabb mint mondjuk, két doboz energiaital, vagy 2 üveg kóla.
Van aki ebédhez mindig sört iszik, még sincs semmi baja.
Ha az lenne a célja, hogy berúgjon akkor többen inna kettőnél, szóval szerintem kettővel semmi gond.
Ha minden egyes áldott nap meg kell innia azt a két sört, akkor igen, az kezdeti alkoholizmus.
Azzal nincs baj, ha valaki szereti a sört, felőlem aztán heti 4x is letolhat 2 dobozzal, de amikor egy büdös nap nem tud eltelni nélküle, ott már gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!