Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem mindennap megiszik 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem mindennap megiszik 2 doboz sört. Ez engem eléggé zavar, ami miatt gyakran összeveszünk. Szerintetek napi 2 doboz sör elfogadható kategória, vagy már alkoholizmus?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 17:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
28%
Ha nős lennék én is meginnék napi két sört az biztos. Amúgy meg biztos nem hagynám, hogy bár ki is szabályozzon, senkinek semmi köze nincs hozzá ha naponta megiszok két sört.
2014. ápr. 13. 18:00
 12/64 anonim ***** válasza:
66%
Én egy kortyot sem iszom. De aki szerint két sör alkoholizmus az nincs magánál.
2014. ápr. 13. 18:02
 13/64 anonim ***** válasza:
85%
Édesapám is annyival kezdte és mostmár oda jutottunk hogy a 2,5 liter söröket veszi heti 3-4 alkalommal, szóval megértem az aggályaidat.
2014. ápr. 13. 18:03
 14/64 anonim ***** válasza:
12%

"Édesapám is annyival kezdte és mostmár oda jutottunk hogy a 2,5 liter söröket veszi heti 3-4 alkalommal, szóval megértem az aggályaidat."

Oda azért kell egy olyan feleség is, aki eljuttat erre a szintre :D

2014. ápr. 13. 18:04
 15/64 anonim ***** válasza:
85%
nem a 2 sör alkoholizmus, hanem az, hogy nem telik el nap 2 sör nélkül...
2014. ápr. 13. 18:05
 16/64 anonim ***** válasza:
90%

Azoknak, akik azt hiszik, hogy a mennyiségtől függ: Szerencsések vagytok, hogy nem láttatok még alkoholistát!

Nem a mennyiség a lényeg. Hanem az, hogy hogy reagál, ha a valamilyen oknál fogva elmarad az "esti rituálé"?

Ideges, feszült, netalántán agresszívvé is válik, ha nem tudja meginni a "napit"? Ha igen, baj van.

2014. ápr. 13. 18:11
 17/64 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem két doboz sör semmivel sem ártalmasabb mint mondjuk, két doboz energiaital, vagy 2 üveg kóla.

Van aki ebédhez mindig sört iszik, még sincs semmi baja.

Ha az lenne a célja, hogy berúgjon akkor többen inna kettőnél, szóval szerintem kettővel semmi gond.

2014. ápr. 13. 18:16
 18/64 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem az hogy ki mit es mennyit eszik, iszik, vecezik, az mindenkinek a maganugye, meg hazastarsak kozt is.
2014. ápr. 13. 18:18
 19/64 anonim ***** válasza:
80%

Ha minden egyes áldott nap meg kell innia azt a két sört, akkor igen, az kezdeti alkoholizmus.

Azzal nincs baj, ha valaki szereti a sört, felőlem aztán heti 4x is letolhat 2 dobozzal, de amikor egy büdös nap nem tud eltelni nélküle, ott már gondok vannak.

2014. ápr. 13. 18:23
 20/64 anonim ***** válasza:
77%
Tény, hogy bármekkora is a mennyiség, ha az rendszeressé, szokásossá válik, akkor az alkoholizmus. Legfeljebb reménykedni lehet abban, hogy tudja tartani ezt a mennyiséget, mértéket és nem következik be lerészegedés.
2014. ápr. 13. 18:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!