Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem mindennap megiszik 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem mindennap megiszik 2 doboz sört. Ez engem eléggé zavar, ami miatt gyakran összeveszünk. Szerintetek napi 2 doboz sör elfogadható kategória, vagy már alkoholizmus?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 17:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
32%

Ne veszekedj két doboz sör miatt, mert ez pitiánerség. Örölj neki, hogy csak ennyit iszik - ennyit bárki megihat lazításként. Hadd igya meg, ha van rá pénze.

Az alkoholizmus ott keződik, hogy reggel felkel, úgy reszket, mint a kocsonya, agyilag zokni és cirka lábra se tud állni addig, amíg be nem dönti a maga 2 dl-es kezdőrúgását. Ezen a szinten már nem sör szokott az lenni, hanem kemény pia: mondjuk pálesz.

2014. ápr. 13. 18:26
 22/64 anonim ***** válasza:
62%
Bezárhatnának a vendéglátóhelyek meg a szesz gyárak ha az alkoholisták két sört innának.
2014. ápr. 13. 18:32
 23/64 anonim ***** válasza:
81%

Én megértem a kérdezőt,engem is zavart...

Így lesz az emberből alkoholista,tapasztalat.

2014. ápr. 13. 18:35
 24/64 anonim ***** válasza:
90%
alkoholizmus= függöség. Vagyis ha azt mondod neki hogy ne igyon egy hétig alkoholt és jelentkeznek nála az elvonási tünetek, vagy nem tudja betartani akkor alkoholizmusról beszélhetünk. Azonban ha tünetmentesen kibirja a hetet akkor ez nem más mint egy szokás
2014. ápr. 13. 18:35
 25/64 anonim ***** válasza:
28%
Ki pontozott le mindenkit?
2014. ápr. 13. 18:39
 26/64 anonim ***** válasza:
11%
Napi 2 doboz sör belefér,én páromon már egy üveggel is ha iszik észreveszem. ha nem kötekedik veled emiatt,akkor ne veszekedj vele indokolatlanul,mert tovább állhat,ha sokat piszkálod.Én sokat tűrök a páromnak,ő szinte minden hétvégén berúg,és kötekedik is olyankor,de józanon normális,így próbálok türelmes lenni.
2014. ápr. 13. 18:51
 27/64 anonim ***** válasza:
57%
Láthatjátok itt az kap pontot aki szerint egy pohár víz is alkoholizmus. Minek kérdez az olyan aki csak a gyöpös véleményekre kíváncsi?
2014. ápr. 13. 18:55
 28/64 anonim ***** válasza:
100%
alkoholizmus az, ha nem is bírja ki, hogy ne igyon meg napi kettőt. nem a mennyiség számít, ugyanis. az én exem napi többet is megivott, neki kb. olyan volt, mint a víz. s nem volt olyan nap, hogy ne igyon, és nem is bírt róla lemondani. s enyhén szólva idegesítő volt, hogy az albérletre, meg a rezsire is alig van pénz, de a napi sörére és cigijére meg kell költeni. szóval, ha emiatt sárkány vagyok, akkor legyen. több olyan pasas nem kell, akinek mindennapos a pia.
2014. ápr. 13. 18:57
 29/64 anonim ***** válasza:
100%

Elég sokféle alkoholizmust különböztetünk meg, de a legjellemzőbb az, ha nem bír meglenni alkohol nélkül 1-2 napot sem. (Ezzel szemben van a gépszíjas például, aki akár hónapokat is kihagy, de utána annyit eszik, hogy 1-2 hétig abszolút nincs magánál.)

Kérd meg a férjed, hogy hagyja ki egy nap a sört, és foglalkozzon csak veled. Te meg cserébe mondj le pl. a tv-ről. Azon az egy nap tényleg csak egymással foglalkozzatok, beszélgessetek, egy alkalmas pillanatban szóba hozhatod ezt is. Ha ennek ellenére érzed rajta, hogy feszült lesz, ideges, vagy másnap alig várja már, hogy pohárhoz nyúljon, akkor kezdj el gondolkodni. Innen még könnyű a visszaút, csak résen kell lenni, és meg kell találni a probléma gyökerét.

2014. ápr. 13. 18:59
 30/64 anonim ***** válasza:
95%
Minden nap 1 liter alkohol igen ez már alkoholizmus, ha mindenap 1 dl vodkát inna már az is az, a kellemes kis beba'os érzésért csinálja de a szervezet hamar megszokja és egyre több és több kel a hatás eléréséhez.
2014. ápr. 13. 19:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!