Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a férjem ennyire ki van bukva, mert a házasságunk óta is a lánynevemen mutatkozok be?
Figyelt kérdés
Hetek óta ezen pörög, szerinte ezzel nem vállalom őt.
Mit csináljak? Engedjek neki?
2014. ápr. 12. 08:38
31/58 anonim válasza:
"Nem érzem úgy hogy azzal kellene nőiességemet bizonygatni hogy gyűlölködő hangokat ütök meg a férfiakkal szemben."
Tehát azzal igazolod a nőiességed, hogy más nőkbe rúgsz bele? Érdekes. Menj csak a gazdikádhoz, a nőgyűlölő férfihoz. Biztos finom jutalomfalatot tartogat neked.
32/58 anonim válasza:
Értem én. Ezen az oldalon - TISZTELET A KIVÉTELNEK- csak az a normális aki véres szájjal " Vesszenek a férfiak! " felkiáltással lép be. Örülök hogy én nem tartozok közéjük. Nekem a buta fejemmel valahogy ez a természetes. De hát még nem vagyok nagy öreg NŐ.
33/58 anonim válasza:
Ostoba vagy Te. Kit vársz? A Szőke herceget? Üdv. Egy másik Nő.
34/58 anonim válasza:
Ne vesszenek a férfiak, én ilyet nem mondtam. Igaz, sok a férges köztük, de azért vannak normálisak is, és bizony nagy kár lenne, ha elveszítenénk őket. DE ez a név téma egy nonsense. Nem mindegy, hogy az ügyfeleinek hogy veszi fel a telefont MUNKA KÖZBEN? Vagy lehet, hogy attól tart a kedves férj, hogy majd valaki rámászik, mert nem tudják, hogy férjezett, de akkor ennyire nem bízik meg a feleségében? Ennek az embernek valami baja van, még ha csak egy kis önbizalomhiányról is van szó, és nem fer, hogy ezzel zaklatja a feleségét! Főleg ha az asszony már előre megmondta, hogy neki a MUNKAHELYÉN így könnyebb. És aki pl. az egyéjszakás kalandjának a férjes nevén mutatkozik be, az jobban felvállalja a férjét, vagy mi?
35/58 anonim válasza:
Másik nő: Milyen érdekes, hogy épp te is pont 79%-os vagy. De az már a te bajod, ha nincsenek igényeid egy férfival szemben, nekem még vannak. És képzeld, tudom, hogy olyan is van, aki megfelel az igényeimnek, ellenben veled, aki szerint mindegyik csak olyan amilyen. Akkor itt ki is a férfigyűlölő?
36/58 anonim válasza:
Nem tudom milyenek az igényeid ha még mindig egyedül vagy? Én 52 éves vagyok, felsőfokú végzettséggel, a férjem szintén. Három gyerekünk van, kettő már diplomás. Én sem vettem fel a nevét, de ebből se előnyöm se hátrányom nem származott rövidke életem alatt. Gondolom Te igen dekoratív vagy, megfelelően gazdag, (vagy ha nem, akkor olyat keresel -nem a lelkedre gondoltam-)akkor pedig azt nem értem a diplomás agyammal, hogy miért nem akadt meg a szeme rajtad senkinek? Lehet, hogy a külsőd a belsődre hasonlít?
37/58 anonim válasza:
52 éves vagy? Most már mindent értek. Saját magadból indulsz ki, mikor azt mondod, hogy gazdag férfit keresek. Nem azt keresek, hanem egyszerűen csak férfit, de abból az én korosztályomban kevés van. Annyi pasim lehetne, amennyit csak akarnék magamnak, de nem kellenek, mert úgysem tudnék velük hosszú távon kijönni. De amúgy is, honnan tudod te 52 évesen, hogy milyenek az én korosztályomba tartozó emberek? Honnan van erről fogalmad? Vagy te valamiféle félistennek képzeled magad, hogy csak neked lehet igazad? Elmész te a franca!
38/58 anonim válasza:
Valószínű öregebb lehetsz nálam, mert az tényleg nem tudom, hogy az öregebb korosztálynak mire van szüksége. Ha eddig nem találtál senkit, akkor már csak a véletlenben bízhatsz, esetleg a csoda is segíthet rajtad. Ha az sem, akkor mondj el egy miatyánkot.
39/58 anonim válasza:
Fiatalabb vagyok tőled. És itt be is fejeztem a beszélgetést. Nincs szükségem erre a mérhetetlen rosszindulatra, elfogultságra, agresszivitásra.
40/58 anonim válasza:
Szerintem az nem férfigyűlölet, ha egy nő a leánykori nevén mutatkozik be. Ennyi erővel nőgyűlölet lehetne, ha a férfi nem veszi fel a felesége nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!