Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs szex tönkremegy a házasságunk?
Már pedig erre előbb-utóbb rá fog menni.
Keress fel egy jó pszichológust, nagy szükséged van rá. És nem gyógyszerekre, hanem egy jó pszichológusra, aki nem gyógyszerekkel próbál tünetet enyhíteni, hanem tényleg segít rajtam.
És részvétem anyukád miatt, biztos borzasztó lehet, de a halál az élet része. Az élet megy tovább. Férjed van, gyerekeid, akiknek nagy szükségük van rád. És a férjednek nem csak anyaként, hanem társként, nőként is.
Részvétem!
Igen, rámehet
Szerintem neked sem ártana, komolyan..
Elterelné a gondolataid, legalább egy kevés feszültséget oldana benned.
Azért nem kívánod, mert nem AKAROD elengedni magad.
Túl kell ezen esni, mert nem csak a szexhiány miatt, hanem amiatt, mert nem engeded magadhoz(tehát nem szexuálisan) a párodat.
Kellene segítséget kérned a depressziőd miatt, a gyász feldolgozására.
Mióta tart ez?
Én úgy gondolom, ha erre rámegy a házassátgotok, akkor más gond is van.
Nálunk 8 hónap volt szex nélkül, ráadásul fiatalok voltunk még 30 és 34 évesek, én hosszú ideig ápoltam az anyukám, aki végül öngyilkos lett betegen. Nagyon megviselt, de a mi kapcsolatunk túlélte, a férjemnek fontosabb voltam én, mint ő maga... és hasonló esetben és is kibyrtam volna miatta.
fel a fejjel, meg tudjátok oldani, ha akarjátok.
Szerinte teljesen elhidegültem tőle.
Nyugtató nélkül aludni sem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!