Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 18 év boldog házasság után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év boldog házasság után, most ézem, hogy megcsal a férjem. Van okom félni?

Figyelt kérdés
Eddig jól, békében éltünk, viták nélkül. ideális házasság volt. Tudom hogy soha nem csalt meg. Nem tudom megmagyarázni, de érzem, hogy szerelmes, hogy másért lángol. Keveset van itthon, megváltozott a viselkedése. Leginkább férfiak véleménye érdekel, van okom félni, hogy ha tényleg szerelmes lesz, elhagy? Van aki volt már ebben a helyzetben?
2014. márc. 30. 08:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen túloztam. Csak próbáltam jelezni, hogy a hiszti ilyen helyzetben inkább ront, nem javít a helyzeten. Ha nem bízol abban, hogy a társad önmagadért, normál helyzetben veled marad, akkor elég jó az a kapcsolat vajon?
2014. márc. 30. 16:50
 22/28 anonim ***** válasza:

"mi a Te hibádból törne ki rajtam"

beleszeretni valakibe az bennünk levő hiba? Nem egészen értem, szerintem ez teljesen természetes dolog, nem akadályozható meg tudatosan. Tudatosan próbálhatunk dönteni arról, hogy mit csinálunk, ha ez a helyzet kialakult.

2014. márc. 30. 17:01
 23/28 anonim ***** válasza:
28%

18: Ismered a kineziológiai tesztet?

Vagy a Hellinger-féle családállítást?

Az ingázást?

...

2014. márc. 30. 21:31
 24/28 anonim ***** válasza:
14: Egyébként miért alapítottál családot? Az ember azért nősül, mert szorosabbra akarja fűzni a szerelmi kapcsolatát a szerelmével. De úgy látom, Nálad valami más lehet az indok, hiszen házasságon kívül keresed a szerelmet... De mi lehet lehet ok a házasságra??? :-O Mi egyébre jó a házasság, mint a szerelemre?...
2014. márc. 30. 21:45
 25/28 Bence_ ***** válasza:

Valamiért veled volt,van. Ez nem tűnik el nyomtalanul.

Beszéld meg vele. Érzéseidnek lehetnek alapjai hiszen nagyon jól ismered.

Ha el akart volna hagyni akkor már megtette volna.

2014. márc. 30. 22:22
 26/28 anonim ***** válasza:

Ha két ember igazán szereti és tiszteli egymást akkor ott elő nem fordulhat,hogy beleszeressenek másba!

Lehetnek pajzán gondolataik másokkal,hihetik azt egy-két napig,hogy valaki jobban érdekli őket mint a párjuk,de ennek nem szabad jelét adni,mert úgyis elmúlik!:)

2014. márc. 31. 18:57
 27/28 anonim ***** válasza:

"Ha két ember igazán szereti és tiszteli egymást akkor ott elő nem fordulhat,hogy beleszeressenek másba! "

Teljesen más érzelmi folyamat egy fellángoló szerelem, és egy tartós kapcsolatban érzett szeretet, természetesen a kettő könnyen létezhet párhuzamosan, ez szimpla biológia (a különböző érzelmi szintek ráadásul az evolúció egyes lépcsőinek hozadéka, a tartós kapcsolat érzelmi szintje kimondottan fejlett cucc, míg a másikat (a példámban egy másik gyíkot) megkívánni már egy gyík is képes :) ).

2014. márc. 31. 22:25
 28/28 anonim ***** válasza:
56%
Csak amíg a gyík minden lelkiismeretfurdalás és tétovázás nélkül megmássza az összes másik megkívánt gyíkot,addig mi emberek megfejlődtük a mérlegelés képességét a tekintetben,hogy megéri-e megtenni bizonyos dolgokat a következmények függvényében!Mármint,ha a nagy vágyakozásban vagy egyéb érzelmi túltengésben nem mentünk le gyíkba! :))
2014. márc. 31. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!