Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év boldog házasság után, most ézem, hogy megcsal a férjem. Van okom félni?
"mi a Te hibádból törne ki rajtam"
beleszeretni valakibe az bennünk levő hiba? Nem egészen értem, szerintem ez teljesen természetes dolog, nem akadályozható meg tudatosan. Tudatosan próbálhatunk dönteni arról, hogy mit csinálunk, ha ez a helyzet kialakult.
18: Ismered a kineziológiai tesztet?
Vagy a Hellinger-féle családállítást?
Az ingázást?
...
Valamiért veled volt,van. Ez nem tűnik el nyomtalanul.
Beszéld meg vele. Érzéseidnek lehetnek alapjai hiszen nagyon jól ismered.
Ha el akart volna hagyni akkor már megtette volna.
Ha két ember igazán szereti és tiszteli egymást akkor ott elő nem fordulhat,hogy beleszeressenek másba!
Lehetnek pajzán gondolataik másokkal,hihetik azt egy-két napig,hogy valaki jobban érdekli őket mint a párjuk,de ennek nem szabad jelét adni,mert úgyis elmúlik!:)
"Ha két ember igazán szereti és tiszteli egymást akkor ott elő nem fordulhat,hogy beleszeressenek másba! "
Teljesen más érzelmi folyamat egy fellángoló szerelem, és egy tartós kapcsolatban érzett szeretet, természetesen a kettő könnyen létezhet párhuzamosan, ez szimpla biológia (a különböző érzelmi szintek ráadásul az evolúció egyes lépcsőinek hozadéka, a tartós kapcsolat érzelmi szintje kimondottan fejlett cucc, míg a másikat (a példámban egy másik gyíkot) megkívánni már egy gyík is képes :) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!