Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év boldog házasság után, most ézem, hogy megcsal a férjem. Van okom félni?
Nos, köszönöm a válaszokat mindenkinek.
3-asnak külön is az öszinteségét. Igazából férfiak véleménye érdekelne, hogy mennyire lépnek ki egy régi kapcsolatból. Összegezve:ha folyton kikacsingatós lett volna, nem biztos hogy aggódnék túlságosan, tudnám, hogy majd elmúlik. De nem volt soha nőzős típus, és ezért félek, hogy egy szerelem végzetes lehet. Ha van valakije, akkor ő nem kalandot keres, az biztos. De rákérdezni még nem akarok, de ennyi év alatt már kiismertem annyira, hogy lássam, nem olyan mint volt :(
Csodállak hallod! Én is 18 éve élek nagy szerelemben, boldogságban és valóban hűségben a párommal,de ha csak a leghalványabb gyanúm támadna,hogy szerelmes akarna lenni valaki másba akkor én már túl lennék nyomozáson,őrjöngésen,sírógörcsökön mire eszembe jutna ide írni egy ilyen kérdést!:)
Akik a beszéljük meg pártiak azoknak is igazat adok,de az én véleményem az,hogy csírájában kell elfojtani az ilyen kis bimbózó "szerelmeket" és a kedvest baromi gyorsan és intenzíven észhez téríteni,már akkor mikor még csak ötletel a dolgon!:)
Ez azért is jó,mert nem kapsz szívinfarktust hanem kiüvöltöd magadból a feszkót! Inkább mint toleránsan és úrinőként itt agyalni a monitor előtt vadidegenek tanácsaira várva!
Pasikat meg sose kérdezz ilyen témában,túl nagy az összetartás!:)
Állj a párod elé,mond el neki,hogy mi a bajod,ha sumákol vágj hozzá ezt-azt,vázát,tányért,de csak kisebbeket,ha őszintén színt vall akkor zokogj a vállán egy sort,ha nem hatja meg akkor tedd ki a cuccait egy angyali mosollyal az ajtó elé és közöld,ha most innen elmész ide többet vissza nem jöhetsz! A lényeg,hogy tombold ki magadból az érzéseket,mert ha bentmaradnak szétmarják a lelkedet,de ne sárkány legyél, hanem amazon! Vékony a mezsgye,vigyázni kell!
"akkor én már túl lennék nyomozáson,őrjöngésen,sírógörcsökön mire eszembe jutna ide írni egy ilyen kérdést!"
Akkor pl. velem még egy szakításon is túl lennél a cirkusz után például. 18 év alatt gyakorlatilag elkerülhetetlen, hogy az embernek legyen egy-két fellángoló szerelme (nem feltétlenül beszélek félrelépésről, csak érzelmekről), mint írtam korábban is, a fellángolás simán működik egy tartós kapcsolatban érzett szeretet mellett. Ha emiatt valaki velem hisztizni kezdene, akkor úgy érezném, hogy nincs okom maradni, ha viszont nem nyomozgatás és cirkusz menne, akkor bizony az ember túl tudja magát tenni a fellángoláson, és megmaradni a tartós kapcsolatában (ismét mondom, akár félrelépés nélkül is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!