Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 18 év boldog házasság után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év boldog házasság után, most ézem, hogy megcsal a férjem. Van okom félni?

Figyelt kérdés
Eddig jól, békében éltünk, viták nélkül. ideális házasság volt. Tudom hogy soha nem csalt meg. Nem tudom megmagyarázni, de érzem, hogy szerelmes, hogy másért lángol. Keveset van itthon, megváltozott a viselkedése. Leginkább férfiak véleménye érdekel, van okom félni, hogy ha tényleg szerelmes lesz, elhagy? Van aki volt már ebben a helyzetben?
2014. márc. 30. 08:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
16%

Nem félned kell, hanem tenni valamit. Azzal nem sokat teszel a kapcsolatotokért, ha csak aggodalmaskodsz. Először is, próbálj bizonyosságot szerezni, tényleg megcsal-e. Telefon, zsebek, táska átnézése, esetleg Facebook, email bekukkantás. Aztán gondolkodj el, lehetett-e oka kalandot keresni. Esetleg nem túlságosan kényelmesedtél-e bele a tuti kapcsolatba? Kedveskedsz-e neki időnként valamivel, megleped apróságokkal, csak úgy? Nem hibáztatni akarlak, de dolgozni kell azért, hogy hosszú távon is jól működjön egy pár.

Amúgy viszonylag kevés esetben pattan meg a férj egy új szerelem miatt. De általában praktikus okok tartják vissza, ott kellene hagynia a lakást a családnak, nem akar gyerektartást fizetni, szóval az anyagi tényezők döntenek.

De kérdés, hogy neked így is jó-e. Hogy elég, ha nem hagy el, de többé már nem boldog.....

48/N

2014. márc. 30. 08:36
 2/28 A kérdező kommentje:
Azért félek, mert tudom, annyira már ismerem, hogy nem kalandozós típus! Tehát ha van valakije, akkor tényleg szerelmes, és akkor ebben az esetben nem tudom, mit várhatok.
2014. márc. 30. 08:42
 3/28 anonim ***** válasza:

Igen,17 év után mondtam,hogy nem kéne ezt a kapcsolatot

folytatni.Sajnáltam,és a mai napig szeretem,de van ,olyan

amiről írtál a férfiaknál.Nem szeretném a kapuzárási pánik

szindrómával azonosítani,de elképzelhető ,hogy hormonális

hatásról van szó.Senkit nem akarok mentegetni,de nekünk

sem egyszerűbb az életünk.Marosi Tibor 52

2014. márc. 30. 08:43
 4/28 anonim ***** válasza:
Ha valóban szerelmes,akkor el fog hagyni.Készülj fel rá időben.
2014. márc. 30. 08:45
 5/28 anonim ***** válasza:
95%

Egy dolgot tehetsz: nyíltan rákérdezel. Amennyiben tényleg olyan jó (volt) a kapcsolatotok, akkor meg fogja mondani, ha mást talált, ha "csak" beleszeretett valakibe, de nem akar belemenni megcsalósdiba, vagy hogy tévedsz.

Amit NE tegyél, az az elsö válaszoló tanácsa, mert a kémkedés téged is lealacsonyít, és ha tévedtél, akkor éppen ezzel teszel tönkre mindent.

Szóval beszélj vele. Ha el akar hagyni, akkor így is, úgy is el fog, ha meg nem, akkor ezzel nem fogod elzavarni magad mellöl. Viszont az öszinte, nyílt beszéddel tisztázni tudjátok, hogy mi van, és a jövöt is el tudjátok dönteni, hogy hogyan legyen.

2014. márc. 30. 08:58
 6/28 anonim ***** válasza:
95%

Jézusom, egyes te nem vagy normális! Miért kéne egyből kikutatnia a dolgait, mint valami tolvaj? Felháborító egyszerűen!

Először mondd el, hogy úgy érzed, hogy megcsal, és hogy el fog hagyni. Ha valóban ideális házasságod volt, akkor elmondja az igazat - ha meg nem, akkor mégse volt ez olyan ideális.

Mondd neki, hogy megváltozott a viselkedés,e és keveset van otthon, és kérdezz rá az okaira is.. lehet más miatt van ez, de ne mbiztos.

Ha meg tagadja a dolgot vagy visszavág. és érzed hogy közben ugyanez van, akkor minek erőltetnéd a dolgot tovább?

2014. márc. 30. 09:06
 7/28 anonim ***** válasza:
91%
#1-es első tanácsával nagyon nem értek egyet. A fene megette az egészet, ha ELSŐ lépésként kutakodni kell. A bizalmatlanság ilyen formája kétféleképpen tud hatni: vagy nagyon megnyugtatóan, hiszen a legegyenesebb, legbiztosabb jele ez annak, hogy szeret minket a párunk, illetve kikérjük magunknak (ez alatt a vajas füllel való méltatlankodást értem). Felnőtt emberek vagytok, könyörgöm, beszélgetés! Szájjal, szavakkal, ismerős a módszer? Kutakodással csak távolítást érhetsz el, ez a gyakoribb következmény. Egy kapcsolat múltja, körülményei, összetettsége, a szereplők múltja, annyira komplex rendszert alkot, hogy bár tényleg vannak általánosságok, de mivel nem tudunk rólatok semmit, így pont nem fogod tudni hitelt érdemlően eldönteni, hogy a kapott válaszok nagyigazságai alkalmazhatók-e és - ha igen mennyiben - a ti esetetekre. Ilyeténképpen értelmetlen a kérdés, hamis léleknyugtatásra viszont kiváló. Egyetlen járható út a kommunikáció, anélkül nem fog menni. Nem tudom miért kell mindig machinálni, mindenéle elcseszett kerülőutakon és magatokban kombinálni.
2014. márc. 30. 09:25
 8/28 anonim ***** válasza:

Kommunikáció! Miért nem beszélsz erről vele? Komolyan kérdezem. Miért tagadná, ha normálisan beszélsz vele.

Légyszi, az első tanácsán el se gondolkozz!

2014. márc. 30. 09:37
 9/28 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a többséghez, nem a nyomozás a megoldás. Hogy a férjed mit fog csinálni, azt nem tudom, azt tudom, hogy velem bizony előfordul egy tartós kapcsolat alatt, hogy valaki más iránt kezd elég intenzív érzelem kialakulni, szerintem ez teljesen természetes igazából mindenkinél. A tartós kapcsolat alatt érzett szeretet, és egy lángoló szerelem alapvetően más jellegű érzelmek, ezért párhuzamosan is létezhetnek, a kérdés az, hogy ki mihez kezd ezzel. Amióta egy jó és stabil kapcsolatban élek, azóta eszem ágában sincs egy fellángolásért otthagyni azt. A gyors, új szerelem elmúlik, inkább kivárom ezt, mint hogy a páromat (és esetleg magamat is) megszivassam egy szakítással.
2014. márc. 30. 09:59
 10/28 anonim ***** válasza:
89%
Engem is az érdekel, mennyire tudsz vele jutni beszéddel..:)
2014. márc. 30. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!