Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a férjetek ilyet mondana nektek?
Figyelt kérdés
A férjemnek már van egy ovis kislánya az előző házasságából.
Babát tervezünk, és arról beszélgettünk, hogy 2-3 hónap múlva elkezdenénk próbálkozni. És azt bírta kiejteni a száján, hogy oké, de csak akkor, ha rendeződött a viszony közöttük az exével.
Nekem ez nagyon rosszul esett, kb úgy hangzott, mintha az exfeleségnek kvázi áldását kellene adnia rá, hogy gyerekünk lehessen. Nagyon haragszom a férjemre emiatt.
Ti hogy reagálnátok egy hasonló kijelentésre? Én fújom fel, vagy igazam van?
Te fújod fel és jogos. Van egy közös gyerekük, aki gondolom időnként nálatok is van. Azt szeretnéd, ha a gyereket fűtené az anyuka a baba ellen és ellened? Tudod te milyen gyomorgöccsel babát várni? Bőven elég stressfaktor lesz az is, h maradjon meg a baba, ne szülessen hamarabb etc, etc.
2014. márc. 29. 11:31
3/36 anonim válasza:
Milyen a kapcsolatod az exfeleseggel? Es miert olyan?
2014. márc. 29. 11:32
4/36 anonim válasza:
Szerintem semmi koze az exfelesegnek ehhez. Kifogast gyartott a ferjed.
2014. márc. 29. 11:33
5/36 anonim válasza:
Szerintem teljes mértékben igazad van! Lehet meg kellene tőle kérdezni, hogy mi az oka annak hogy a ti jövőtök ennyire függ attól hogy ő jóban van e az exével vagy sem! Ez nem logikus és nem természetes viselkedés egy férjtől. A volt feleségének nem sok beleszólása van hogy nektek legyen e közös gyermeketek!
2014. márc. 29. 11:33
6/36 anonim válasza:
Jol gondolkodik.
2014. márc. 29. 11:34
7/36 anonim válasza:
Miert rossz a viszony o es a volt feleseg kozott? Le lehet rendezni? Ha Te mar a kepben voltal mikor ok elvaltak, ne varj jot az ex-tol.
2014. márc. 29. 11:34
8/36 anonim válasza:
Gyenge kifogás a férjed részéről. Én is felfújnám.
2014. márc. 29. 11:36
9/36 anonim válasza:
Szerintem igaza van.
Itt nem arról van szó, hogy az exfeleségnek áldását kellene adnia, hanem arról, hogy egy sresszes időszakba nem akar gyereket vállalni - és jobb lenne, ha te sem agyalnál ezen. A terhesség és a babavárás alapfeltétele a nyugodt, kellemes közérzet, környezet és hangulat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!