Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a férjetek ilyet mondana nektek?

Figyelt kérdés

A férjemnek már van egy ovis kislánya az előző házasságából.

Babát tervezünk, és arról beszélgettünk, hogy 2-3 hónap múlva elkezdenénk próbálkozni. És azt bírta kiejteni a száján, hogy oké, de csak akkor, ha rendeződött a viszony közöttük az exével.

Nekem ez nagyon rosszul esett, kb úgy hangzott, mintha az exfeleségnek kvázi áldását kellene adnia rá, hogy gyerekünk lehessen. Nagyon haragszom a férjemre emiatt.

Ti hogy reagálnátok egy hasonló kijelentésre? Én fújom fel, vagy igazam van?

2014. márc. 29. 11:24
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
48%
Ha mar most ilyen a helyzet koztetek a gyerek szuletese utan sokkal kielezettebb lesz, ha nem akarsz a kovetkezo ex felesege lenni a ferjednek egy gyerekkel, akkor most valj el tole es keress egy olyan ferfit akinek nincsenek ilyen zuros elozmenyei es vegigcsinalja veled szeretetben
2014. márc. 29. 11:52
 12/36 A kérdező kommentje:

Ők 4 éve váltak el, az ex akarta. Mi 3 éve vagyunk együtt, 1 éve vagyunk házasok, még nem is ismertem a férjemet, amikor ők szétmentek.

Mindig is rossz volt közöttük a viszony, és sajnos szerintem ez sosem fog változni. Az ex dühös ránk, amiért a férjem nem hajlandó olyan dolgokat elintézni helyette, amit egy 15 éves gyerek is meg tudna csinálni, az exneje viszont még 30 felett sem. A gyerek körül mindenben segítünk, visszük oviba, különórára, orvoshoz ha kell, vagy ha bármit vásárolni kell neki, abból sincs gond, megvesszük.

Nem ezzel van a gond, de olyanokat nem tolerálunk a férjemmel, hogy neki kellene leolvasni a vízórát kéthavonta, mert az exe képtelen rá, vagy a csekkjeit feladni, mert ő nem tudja hogyan kell, vagy ami a legdurvább, pizzát rendelni helyette, mert ő még sose csinált ilyet. Szóval sajnos az ex totál életképtelen, mi viszont bár szeretnénk gyereket a férjemmel, nem rögtön egy 34 éveset. Minden probléma az exnej hülyeségéből fakad, és őszintén szólva nem hiszem, hogy ez valaha változni fog.

2014. márc. 29. 11:53
 13/36 anonim ***** válasza:
60%

Ha szulsz egy ilyen kapcsolatba, megnyomoritod magad es a gyereked eletet, ra fogsz jönni , h nem ugy törtennek megsem a dolgok ahogy akarod, elvarnad

De mindenki ugy szurja el ahogy akarja

2014. márc. 29. 11:54
 14/36 anonim ***** válasza:
92%
Viszont, ha a ferjed nem rakta helyre meg, tovabb rendezi az ex dolgait, akkor igazan ot ez nem zavarja. Akar rajta/neki segiteni. Szerintem a ferjed az exet is gyereknek nezi, mert tudhatna ha igy megy tovabb, akkor soha nem fog rendezodni a viszony kozottuk. Szerintem ez nem is jo kifejezes. En ugy ertelmeztem, hogy balheznak, vita van. Amit most irtal, az meg inkabb az, hogy ferjed segiti, akkor mit kell rendezni. Nem segit tovabb es kesz. Na de o akar segiteni.
2014. márc. 29. 11:57
 15/36 anonim válasza:
92%
Már bocsi a kijelentésért, de a férjed exfelesége és nem teljesen ép elméjű nagy"gyerek"! Nem neked meg a férjednek kell őt megnevelni! Egyszerűen nem kell neki megtenni ezeket a dolgokat és kész! A gyereket nem tílthatja el tőle, ha netán ettől tartana a férjurad!
2014. márc. 29. 11:57
 16/36 A kérdező kommentje:
Nem, a vita pontosan abból van, hogy a férjem a válás óta NEM teszi meg ezeket a dolgokat az exnek. Az ex pedig már negyedik éve hisztizik emiatt.
2014. márc. 29. 12:00
 17/36 anonim ***** válasza:
91%
Ha soha nem fog rendezödni a kapcsolat a exel akkor nektek soha nem lesz gyereketek?
2014. márc. 29. 12:01
 18/36 A kérdező kommentje:

#17,

én is erről beszélek. Nagyon kiakadtam a férjem megjegyzésén, pont azért, mert négy éve megy már a hiszti, és szerintem sose lesz jobb. :(

2014. márc. 29. 12:02
 19/36 anonim ***** válasza:
70%
Tehat a nocike meg mindig igenyt tart a ferjedre. Nem biztos hogy nem tudna elintezni a dolgokat, de ha keri a ferjedet, meg van a kapcsolat, lehet vele beszelni. A ferjed ezt nem latja? Ha nem epiti le, akkor nem lesz nektek csaladotok?
2014. márc. 29. 12:04
 20/36 anonim válasza:
92%
Jól teszi a férjed hogy nem teszi meg neki, mert már nem a férje! Az exe már fel érhetné ésszel, hogy már másik felesége van a férjednek! Azaz TE!!!! És te is rosszban vagy az exxel?
2014. márc. 29. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!