Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a férjetek ilyet mondana nektek?
A férjemnek már van egy ovis kislánya az előző házasságából.
Babát tervezünk, és arról beszélgettünk, hogy 2-3 hónap múlva elkezdenénk próbálkozni. És azt bírta kiejteni a száján, hogy oké, de csak akkor, ha rendeződött a viszony közöttük az exével.
Nekem ez nagyon rosszul esett, kb úgy hangzott, mintha az exfeleségnek kvázi áldását kellene adnia rá, hogy gyerekünk lehessen. Nagyon haragszom a férjemre emiatt.
Ti hogy reagálnátok egy hasonló kijelentésre? Én fújom fel, vagy igazam van?
Ők 4 éve váltak el, az ex akarta. Mi 3 éve vagyunk együtt, 1 éve vagyunk házasok, még nem is ismertem a férjemet, amikor ők szétmentek.
Mindig is rossz volt közöttük a viszony, és sajnos szerintem ez sosem fog változni. Az ex dühös ránk, amiért a férjem nem hajlandó olyan dolgokat elintézni helyette, amit egy 15 éves gyerek is meg tudna csinálni, az exneje viszont még 30 felett sem. A gyerek körül mindenben segítünk, visszük oviba, különórára, orvoshoz ha kell, vagy ha bármit vásárolni kell neki, abból sincs gond, megvesszük.
Nem ezzel van a gond, de olyanokat nem tolerálunk a férjemmel, hogy neki kellene leolvasni a vízórát kéthavonta, mert az exe képtelen rá, vagy a csekkjeit feladni, mert ő nem tudja hogyan kell, vagy ami a legdurvább, pizzát rendelni helyette, mert ő még sose csinált ilyet. Szóval sajnos az ex totál életképtelen, mi viszont bár szeretnénk gyereket a férjemmel, nem rögtön egy 34 éveset. Minden probléma az exnej hülyeségéből fakad, és őszintén szólva nem hiszem, hogy ez valaha változni fog.
Ha szulsz egy ilyen kapcsolatba, megnyomoritod magad es a gyereked eletet, ra fogsz jönni , h nem ugy törtennek megsem a dolgok ahogy akarod, elvarnad
De mindenki ugy szurja el ahogy akarja
#17,
én is erről beszélek. Nagyon kiakadtam a férjem megjegyzésén, pont azért, mert négy éve megy már a hiszti, és szerintem sose lesz jobb. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!