Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a férjetek ilyet mondana nektek?

Figyelt kérdés

A férjemnek már van egy ovis kislánya az előző házasságából.

Babát tervezünk, és arról beszélgettünk, hogy 2-3 hónap múlva elkezdenénk próbálkozni. És azt bírta kiejteni a száján, hogy oké, de csak akkor, ha rendeződött a viszony közöttük az exével.

Nekem ez nagyon rosszul esett, kb úgy hangzott, mintha az exfeleségnek kvázi áldását kellene adnia rá, hogy gyerekünk lehessen. Nagyon haragszom a férjemre emiatt.

Ti hogy reagálnátok egy hasonló kijelentésre? Én fújom fel, vagy igazam van?

2014. márc. 29. 11:24
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Valamiért mégis hozzámentél feleségül és még gyereket is akarsz ettől az embertől....
2014. márc. 29. 18:05
 32/36 anonim ***** válasza:

szerintem az ex azért találja ki ezeket mert kell a cover story hogy dughasson a pasiddal

te meg kajak elhiszed hogy a vízórát kell leolvasni

2014. márc. 29. 23:07
 33/36 anonim ***** válasza:
Megmondanám neki,hogy oké drágám,akkor csinálj gyereket az exednek.És pakolhatod is a kis cókmókodat és cuccolhatsz hozzá vissza.Ha nem akar az exhez,akkor menjen ahova akar.
2014. márc. 30. 14:08
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
33 válasz és még egy válaszolónak sem tűnt fel az óvodás kislány rögtön az első sorban? Egy ekkora gyereket nagyon megvisel a szülei válása, nagyon megviseli, ha feszült a viszony a szülei közt, nagyon megviseli, ha újraházasodik egy szülő, és mindezt még tetéznétek egy új gyerekkel. Nem az ex a lényeg itt. A gyereke. Aki a férjedé is.
2014. márc. 31. 21:11
 35/36 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó,

én nagyon szeretem a kislányt, de azért nehogy már egy ötéves gyerek döntse el, hogy lehet-e gyerekem, és hogy mikor. A saját gyerekemtől sem kérnék engedélyt a témában, és ugyanúgy nem fogok a férjem lányától sem. Más gyereknek is születik testvére, illetve elvált szülők esetén féltestvére, mégse lesznek miatta lelkisérültek meg kis pszichopaták. :)

2014. ápr. 1. 08:43
 36/36 anonim ***** válasza:
A másik dolog,hogy van anyja annak a gyereknek.Ha pszichés probléma lenne a kislánnyal az új gyerek miatt,az anyukája majd szépen elballag vele a megfelelő szakemberhez,aki tud segíteni.
2014. ápr. 1. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!