Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt meg lehet bocsájtani? El lehet felejteni?
Ma nagyon összevesztünk a férjemmel,aminek következtében megütött.Majd ezt követően mondtam neki,hogy én ezt nem tűröm el,és összepakolok és a lányunkkal (15 hónapos) elköltözünk.Erre ő az ágyra lökött,és elkezdett fojtogatni.
Miután lehiggadtunk megbeszéltük ezt,és azt mondta,hogy azzal váltottam ki,hogy azt mondtam elviszem a lányunkat.
Neki ő a mindene,imádják egymást.Azt mondta,sose hagyná hogy elvigyek.
Szerintetek ez megbocsájtható???
Ti mit tennétek ebben az esetben??
Én 25 éves,ő 32.
4 éves vagyunk együtt
"Ma nagyon összevesztünk a férjemmel,aminek következtében megütött"
...és a szemét férjem ráadásul, még a szeretőmet is kikergette a hálószobából!!
Semmiféleképpen nem megbocsátható! Több okból sem. Egyrészt: bármennyire is ideges vagyok (ráadásul tök mindegy mi miatt) SOHA nem emelek kezet egy nőre, főleg nem a feleségemre, a gyermekem anyjára! A fojtogatásról meg már ne is beszéljünk....
A másik ami nagyon zavaró tényező, hogy bevallottan nem tűrné és nem hagyná, hogy elvidd tőle a gyereketeket.... Holott ez (valljuk be őszintén) bármikor előfordulhat. 2, 5, 10 év múlva...vagy előbb....ha így haladnak a dolgaitok.
Személy szerint nem tudnék megbocsátani. Velem így nem bánhatna a férjem. És azt sem hagynám, hogy tárgyként kezeljen se engem, se a gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!