El akarom felejteni, de nem megy. Utálom magam érte. Mit tegyek?
Még mielőtt valaki azt írná, hogy egy elkényeztetett idióta vagyok, leírom, hogy az én életem sem volt egy habos torta. Elváltam, meghalt a kisbabánk, és megromlott a kapcsolatunk a volt férjemmel. A pénzt sajnos örököltem, amiből új otthont tudnék venni, mert elhunyt apukám is.
Én csak azt szeretném, ha végre valakinek én lennék a legfontosabb, az első, az egyetlen. Semmi másra nem vágyom jobban, én ettől lennék boldog.
Nem tűnsz elkényeztetettnek, de lehetsz attól még a legfontosabb a pasidnak, hogy nem viselkedik úgy, mint egy idióta.
A mostani barátom gyakorlatilag mindent tud az előző kapcsolatomról, eljárunk ugyanazokra a helyekre, ahova az exemmel mentünk, de felfedezünk magunknak más helyeket is. És mindig lesznek olyan helyek, amiről az ex ugrik be nekem, mert hosszú időn át volt fontos része az életemnek. De ettől még MOST a mostani párom a legfontosabb. De ettől még nem tagadom meg/le a múltamat...
34/F
4-es
Köszönöm, kedves vagy. Igazából nem baj, hogy volt más, nekem is volt. Az sem baj, hogy elmondja, hogy volt, ki volt az. A baj ott kezdődött, mikor pl. azt mondta, hogy az exébe minden haverja szerelmes volt. Mikor ezt kimondta, azon gondolkodtam, hogy ezt most miért mondja nekem. Azért mert belém nem? Mert én nem vagyok olyan jó nő? Ha így van, akkor miért van velem? Mit keresek én itt? Mikor felálltam, hogy összepakolok, elmegyek, akkor én voltam az ostoba, mert ő nem azt mondta, és én mindent félre értek. Lehet, valóban én vagyok az ostoba, mert ez normális, nekem valahogy mégsem fér bele. Arra vágyom, hogy aki szeret, velem akar lenni, előttem ne áradozzon másról, engem csodáljon, ahogy én csodálom őt, mert részemről ha nem így van, nincs az egésznek értelme.
Nehéz eset vagyok, tudom... De a sok pofon után az élettől nekem ez a legfontosabb, egy olyan társ, aki tisztel, imád, szeret. ENGEM. Nem mást.
Van rá pénzed, teremtsd meg saját otthonodat. Olyat amilyenről álmodoztál. Arra érdemes lenne vigyáznod, hogy ne keverd össze az anyagiakat, a konyha már úgy is ott marad, de édesapád rád hagyta vagyonát, kár volna elveszítened.
Foglald el magad, olvass, hogy más gondolkozási témád is legyen kedveseden kívül. Aki, úgy tűnik szavaidból, nem az IGAZI számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!