El akarom felejteni, de nem megy. Utálom magam érte. Mit tegyek?
Én évig játszottam ugyanezt aztán rájöttem, hogy semmi értelme az exeken parázni. Nem olyan világban élünk ahol csak úgy el lehet adni egy házat mert az ex is ott lakott. Ezen kívül velem van, nem vele- bár ő nem is nagyon emlegette, de engem is bántottak ilyen hülyeségek, hogy ugyanabban az ágyban alszunk ahol előtte ő és hasonlók.
Mostanra szerencsére kinőttem a dolgot, de ha nálad tartósan zavaró ez a dolog, akkor talán nem is az ex-téma a baj, hanem a párod nem tud olyan törődést/biztonságérzetet nyújtani neked, hogy biztonságban érezd magad a kapcsolatban. Érdemes lenne elgondolkodni, hogy mi is a valódi probléma, és aszerint eldönteni mit tegyél.
Igen, ez azért sz@r, mert amikor összehasonlítgat, akkor implicit berak egy "lezárt nők listája" sorba, amiben ugye azt tervezitek, hogy te soha nem leszel benne.
A tanácsom az, hogy bár tehetsz az ő kedvére, ha szereted, de megfelelni csak saját magadnak akarj. Máskülönben állandóan valaki más véleményétől fog függeni a kedved.
Ha világ összes nőjével járt volna és te lennél az utolsó, akkor is túl akarnál tenni az összesen? :( És akkor mi van akkor, ha Zsuzsa gyakrabban etette meg a macskát, vagy ha Katika szebben díszítette fel a karácsonyfát? Most Te vagy ott, és Te így csinálod, neked így tetszik és kész.
Ha legközelebb összehasonlít valamelyikkel, kapcsold magad automatára: egyik füleden be a másikon ki. Vagy csak gyermeki ártatlansággal kérdezz vissza, hogy "a kicsoda? Oh, már el is felejtettem a nevét..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!