Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ezt meg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt meg lehet bocsájtani? El lehet felejteni?

Figyelt kérdés

Ma nagyon összevesztünk a férjemmel,aminek következtében megütött.Majd ezt követően mondtam neki,hogy én ezt nem tűröm el,és összepakolok és a lányunkkal (15 hónapos) elköltözünk.Erre ő az ágyra lökött,és elkezdett fojtogatni.

Miután lehiggadtunk megbeszéltük ezt,és azt mondta,hogy azzal váltottam ki,hogy azt mondtam elviszem a lányunkat.

Neki ő a mindene,imádják egymást.Azt mondta,sose hagyná hogy elvigyek.

Szerintetek ez megbocsájtható???

Ti mit tennétek ebben az esetben??

Én 25 éves,ő 32.

4 éves vagyunk együtt

2014. márc. 18. 19:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

hm...engem is ütött meg pasi. Érdekes volt, mert nekem reflexből jött hogy visszaütöttem. Azon nagyon ledöbbent, és nem mert többet hozzámérni sem, csak ordítozott meg szidott de nem ért többet hozzám.

Lehet, neked is ezt kellett volna tenned. A szavak nem sokat érnek ilyen helyzetben.

Egyébként pedig nem megbocsátható! Ha fojtogatott, az már gyilkossági kísérletnek minősül, gondolj bele!

Egy ilyen apát akár végleg el is tilthatnak a lányától szerintem simán.

2014. márc. 18. 20:47
 12/26 anonim ***** válasza:
Soha semmilyen körülmények között. Fogd a cuccod és pakoljatok el. Attól még a gyereket láthatja, nem kell tőle elszakadnia, de ilyen viselkedéssel egy percet nem maradnék mellette.
2014. márc. 18. 20:49
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

Mivel feltetted ezt a kérdést úgyis meg fogsz neki bocsájtani, ő meg egész életedben ütlegelni fog, mint az állat.

De meg is érdemled ha az első pofon után nem hagytad el.

Legyetek boldogok.

2014. márc. 18. 20:50
 14/26 A kérdező kommentje:
:(
2014. márc. 18. 20:58
 15/26 anonim ***** válasza:
En mar bocsatottam meg osztan meg kaptam utanna. Eletvesztessel is fenyegetett, torvenyre adtam es elvaltam. Jobb ha hasonloan cselekedsz mig nem lesz nagyobb baj.
2014. márc. 18. 21:06
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha számodra ez kérdés akkor nagyon nagy baj van az értékrendeddel...ezen nincs mit agyalni,pakolni és kész.
2014. márc. 18. 21:07
 17/26 anonim ***** válasza:

Jesszusom, benned felmerült hogy megbocsásd hogy elkezdett fojtogatni? Inkább menekülj a kislánnyal, és ha van nyoma az ütésének vagy a fojtogatásának akkor vetess látleletet.

Ez nem normális dolog, legközelebb is meg fogja csinálni és akkor már lehet hogy a gyerek szeme láttára is. Ne ez legyen a lányod egyik legkorábbi emléke, és ne akard hogy zokogva nézze a sarokból ahogy az apja épp püföli, fojtogatja az anyját :(

2014. márc. 18. 21:10
 18/26 anonim ***** válasza:
93%
Erre a saját szüleim példáját tudom neked felhozni. Ők is sokszor összeszólalkoztak, aztán egyszer nagyon. Ennek következtében anyu kapott egy pofont. 25 év 3 gyerek után nem lépett, na meg előtte sosem fordult elő. Igen, csak egyik pofont követte a másik, majd a szemem láttára tépte ki apám a tv zsinórt és azzal fojtogatta, majd miután nekimentem kaptam én is egyet, anyám kiszabadult leteperte a 120kgs férfi az 50 kgs feleségét és ököllel verte az ágyon. Igen, csak dühös volt hogy... mentség? Nem. Ezt akarod a gyerekednek ? Nem hiszem. Látod, nálunk is egy pofonnal kezdődött, előtte semmi nem volt, utána évekig járhattam pszichológushoz, mert nem tudtam feldolgozni. Szó szerint elmenekültünk.
2014. márc. 18. 21:15
 19/26 anonim ***** válasza:

a következő kérdésed az lesz, hogy szerintünk megbocsjátható-e, hogy a férjed megütötte a 15 hós lányát?

ha nem akarod, hogy ezt kelljen megkérdezned, akkor pakolj össze. Úgy látom, hogy a párod nem tud uralkodni magán, és nagyon is lehetséges, hogy máskor mis leveszíti az önkotrolját. És mi van, ha legközelebb épp a lányod esetében?

az összeszólalkozás mondhatni természetes, minden házasságban előfordulhat. a pofon nálam már nem fér bele, de van, aki azt mondja, hogy még igen (sajnos), viszont nincs olyan ember, aki azt mondja, hogy a fojtogatás megbocsátható lenne.

2014. márc. 18. 22:43
 20/26 anonim ***** válasza:
Áá, ezt nem hiszem el...valaki megint trollkodni akar egyet.
2014. márc. 18. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!