Meg tudnád bocsájtani a párodnak ha csúnya jelzőket használna rád veszekedés közben? Vagy el tudnád felejteni? Mert én nem tudom!
egyszer nagyoncsunyán vesztünk össze,részben az én hibámból...nah,akkor voltam én zsidók.urvától kezdve r.bancig minden...
vagy 20 percig csak üvöltözött,hogy ő nemsi szeret,sosem szeretett,hagyjuk egymást békén,blabla...ritkán ideges,de akkor nagyon az volt...
20 perc után lecsillapodott,nem gyözött bocsánatot kérni...
ismerem annyira hogy mikor mit mondd komolyan,és mit pl idegsségében...
én akkor azt betudtam annak,mert amugy egy kisangyal,és énis szoktam meggondolatlanul csunyát mondani neki...
mi ezzel együtt is elvagyunk évek óta
22/L
Egyetlen egyszer küldött el a p.csába...valami miatt nagyon összevesztünk. Utána egy 7 ig mindenféle kapcsolatot megszüntettem vele...persze próbálkozott közben...utána komolyan bocsánatot kért és láttam, hogy komolyan gondolja...
Szerintem egy kapcsolatban nem megengedhető az anyázás és mindenféle szdalmazás. A kapcsolat szerintem egyenlő a tisztelet adással. És a tekintéllyel egymással szemben. szóval nem tudnám elviselni ha a párom csúnyán beszélne velem...
2o-L
16:18 vagyok
de,van akiből a méreg,az ideg ezt kihozza,akármennyire szeret...
3 év alatt egyszer vesztünk össze két percnél hosszabb időre,egyébként egy kisangyal tud lenni
és inkább 20percig kiabáljon,mint szot se szoljon és duzzogjon magában,tudom hogy sosem bántana szándékosan,tudom mikor mit miért mondd,sőt,lassan már azt is tudom az mit jelent ha épp semmit nem mondd:D
(hozzáteszem,ott helyben tenném ki a szürét,ha csak pillanatra is meg kellene ijednem tőle,vagy ujjal is hozzámérne bántolag,vagy csak feltételezném,hogy komolyan gondolja amit mond)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!