Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ezt meg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt meg lehet bocsájtani? El lehet felejteni?

Figyelt kérdés

Ma nagyon összevesztünk a férjemmel,aminek következtében megütött.Majd ezt követően mondtam neki,hogy én ezt nem tűröm el,és összepakolok és a lányunkkal (15 hónapos) elköltözünk.Erre ő az ágyra lökött,és elkezdett fojtogatni.

Miután lehiggadtunk megbeszéltük ezt,és azt mondta,hogy azzal váltottam ki,hogy azt mondtam elviszem a lányunkat.

Neki ő a mindene,imádják egymást.Azt mondta,sose hagyná hogy elvigyek.

Szerintetek ez megbocsájtható???

Ti mit tennétek ebben az esetben??

Én 25 éves,ő 32.

4 éves vagyunk együtt

2014. márc. 18. 19:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
nem. Épp h mondod neki h nem tűrsz erőszakot erre elkezd fojtogatni? Szerintem erre nincs mentség egy labilis személyiség. Joggal hagynád ott, és ha jót akarsz magadnak távolsági végzést kérsz (menj el orvoshoz ha van nyoma a fojtogatásnak) mert tipikusan az az ember aki utánad megy, h abban nem lesz köszönet...
2014. márc. 18. 19:58
 2/26 anonim ***** válasza:
92%
Nem bocsátanék meg. Menj el ha egyszer megütött lehet hogy többszöris megteszi...
2014. márc. 18. 20:00
 3/26 anonim ***** válasza:
94%
Sem elfelejteni, sem mebocsájtani nem tudnám és nem is akarnám!
2014. márc. 18. 20:02
 4/26 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehet elfelejteni ezt. Nem bocsajtanam meg. Mi lesz ha kovetkezonek nem all le?
2014. márc. 18. 20:09
 5/26 anonim ***** válasza:
13%

"Ma nagyon összevesztünk a férjemmel,aminek következtében megütött"

Gondolom, hogy kiderült, hogy megint megcsaltad...

2014. márc. 18. 20:11
 6/26 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudnék megbocsàjtani semmiképp, megroppanna bennem a biztonsàgérzet vele szemben, söt...Nem tudnék olyan valakivel együtt lenni aki bànt(hat). Elég volt gyerekkoromban...
2014. márc. 18. 20:16
 7/26 anonim ***** válasza:
96%

Nem..az sem mentség hogy a teny, hogy viszed a lányotokat az váltotta ki..

Én amikor nincs otthon pakolnék mennek, és vinném a lányunkat, és be is adnám a gyerekelhelyezést.

Legközelebb a hírekben azt olvashatjuk, hogy valószínűleg K.József (32) verte agyon a feleségét .

A 25 éves K. Mária testen fojtogatás nyomait talalták, egy közös gyermekük is volt, aki 18 hónapos.

A feltetelezések szerint összeszólalkoztak, nem az első eset, névtelen tanuk szerint Jőzsef korábban is bántalmazta már gyereke anyját..stbstbstb

2014. márc. 18. 20:21
 8/26 anonim ***** válasza:
82%
Erre nincs mentség. Nem csak elhagynám, de mindenkinek elmesélném, hogy miért, es lenne jelentkező a rokonságban, barátaim között, aki megmutatná, hogy a saját súlycsoportjával kezdjen.
2014. márc. 18. 20:31
 9/26 anonim ***** válasza:
Lépj ki ebből a kapcsolatból, amíg lehet. Félő, hogy egy ilyen embernél nemez volt az utolsó alkalom... Tudnod kell, hogy ez extrém viselkedés, normális párkapcsolatban pofon sincs, nem hogy fojtogatás.
2014. márc. 18. 20:36
 10/26 anonim ***** válasza:
82%
Félelemből senkivel nem maradnék,főleg nem,ha 25 lennék még csak..később sem!De később nehezebb újrakezdeni.
2014. márc. 18. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!