Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt meg lehet bocsájtani? El lehet felejteni?
Ma nagyon összevesztünk a férjemmel,aminek következtében megütött.Majd ezt követően mondtam neki,hogy én ezt nem tűröm el,és összepakolok és a lányunkkal (15 hónapos) elköltözünk.Erre ő az ágyra lökött,és elkezdett fojtogatni.
Miután lehiggadtunk megbeszéltük ezt,és azt mondta,hogy azzal váltottam ki,hogy azt mondtam elviszem a lányunkat.
Neki ő a mindene,imádják egymást.Azt mondta,sose hagyná hogy elvigyek.
Szerintetek ez megbocsájtható???
Ti mit tennétek ebben az esetben??
Én 25 éves,ő 32.
4 éves vagyunk együtt
"Ma nagyon összevesztünk a férjemmel,aminek következtében megütött"
Gondolom, hogy kiderült, hogy megint megcsaltad...
Nem..az sem mentség hogy a teny, hogy viszed a lányotokat az váltotta ki..
Én amikor nincs otthon pakolnék mennek, és vinném a lányunkat, és be is adnám a gyerekelhelyezést.
Legközelebb a hírekben azt olvashatjuk, hogy valószínűleg K.József (32) verte agyon a feleségét .
A 25 éves K. Mária testen fojtogatás nyomait talalták, egy közös gyermekük is volt, aki 18 hónapos.
A feltetelezések szerint összeszólalkoztak, nem az első eset, névtelen tanuk szerint Jőzsef korábban is bántalmazta már gyereke anyját..stbstbstb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!