Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Doktorné Doktor" hogyan vennétek fel a neveteket?
Dr. Xné Dr Y Z ez így túl "flancos"?
Dr X-Y Z jobb helyette? Vagy maradnátok a leánykori neveteken?
Itt a gyíkon mindig arról vitáznak, hogy hol olcsóbb az "albi".
Most meg ez a sok-sok doktor doktorovics doktorné, meg már azt sem tudja, hogy a homlokára, vagy a töke helyére tetováltassa a címeit, hogy lássák a földi halandók már jó messziről, hogy ő akkora ember, hogy másképp sz@ rik a wc-n...
Egy szégyen...
Úristen!
Milyen doktorok lehetnek azok, akik itt a gyíkon kérnek tanácsot a "tudatlan gyaúr nép egyszerű gyermekeitől"??!!!
Amúgy el tudom képzelni a jelenetet, hogy beül a beteg, hogy fáj a foga.
A doktor doktorovics doktorné, meg megszavaztatja itt a gyíkon, hogy "akkor most szerintetek melyiket húzzuk ki"??!
Röhejes...
"Más országokban ez nem ismert szokás. Tipikus más tollával dicskvés. A férjek nem szokták a feleségük doktori címét viselni. Akkor hogy is van az emancipunci, meg az egyenlőség? "
Hát így, tudjuk meddig tart a feminizmus.
Aki megszerzi a titulust, viselje büszkén és jogosan.
De a férje titulusát viselni mit is jelent?
Azt hogy: milyen ügyes vagyok, doktort fogtam magamnak ☺?
Utolsó!
"Mellesleg nem kell itt irigykedni, el kell menni az egyetemre, szerezni egy doktori címet"
Teljesen feleslegesen járt az egyetemre valaki, ha erre az egészen egyszerű kérdésre a választ,
itt a gyíkon lévő "irigykedő proliktól" kell megtudakolnia!!!
Hát bizony ingyen sosoem adták. A szociban például, ha a nagyapa nem volt vöröskatona, akkor tudni is kellet valamit, ha ráadásul a papa kulák volt akkor a tudás mellé egy hízó is kellett. Az államvizsgához meg egy zsiga kulcs.
Később ez változott, haladott a korral, elég volt egy egy bizonyos "nokiás" doboz papír bélésel. Ma meg magán egyetemen a magas tandíj. Aztán azt sem tudja a közhivatalnok úr, milyen szakon végzett. ☺
Az ecserin nem olcsóbb egy doktori cím? Manapság milyen az árolyam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!