Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » "Doktorné Doktor" hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Doktorné Doktor" hogyan vennétek fel a neveteket?

Figyelt kérdés

Dr. Xné Dr Y Z ez így túl "flancos"?

Dr X-Y Z jobb helyette? Vagy maradnátok a leánykori neveteken?

2014. márc. 14. 09:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
Fogorvos vagyok egyébként egy kisvárosban, tehát mindenki ismer, megtalál. Ez tényleg nem számít
2014. márc. 14. 09:39
 12/68 anonim ***** válasza:
37%

Legyél Dr X-né Dr Y Dr Z Dr Dr Dr

De igen, az első igenis flancos.

Ha nagyon tetszik a férjed neve, akkor lehetnél Dr. a férjed vezetékneve és a te keresztneved

2014. márc. 14. 09:40
 13/68 anonim ***** válasza:
43%
Ha meg ilyen kisváros, akkor név nélkül is úgy is mindenki tudni fogja, hogy már házas vagy :)
2014. márc. 14. 09:40
 14/68 anonim ***** válasza:
51%

Nos, szerintem ha a férjemről akarják tudni doktor-e, az ő nevét nézik.Ha rólam akarják tudni, akkor meg az enyém.

Hogy is mondjam?Szóval az én nevem az én személyemet takarja, inkább, ne a férjemét.Tehát ha a férjem Dr Kis Pista én meg Dr Nagy Mariska vagyok, Akkor úgy venném fel, hogy Kisné Dr Nagy Mariska.

A férjem meg használja maga a nevét doktorként.

2014. márc. 14. 09:41
 15/68 anonim ***** válasza:
50%
Tizes, kevered a szezont a fazonnal. Tudom, hogy most van ez a hobort, hogy a nok lealacsonyitasnak erzik, ha a nevuk arra utal, hogy ferjezettek, majd elmulik :)
2014. márc. 14. 09:45
 16/68 anonim ***** válasza:
51%

#6, nemcsak orvos és ügyvéd lehet doktor. :)

Szerintem az első verzió tökéletes.

2014. márc. 14. 09:45
 17/68 anonim ***** válasza:
60%

16

Nem vagyok annyira hülye, hogy ne tudjam, hogy más is lehet dr. De írta a kérdező, hogy akik jönnek hozzá, stb. Tehát nekem ez jutott eszembe, hogy betegek vagy ügyfelek jönnek hozzá. És ahogy kiderült fogorvos.

Minek kell mindenbe belekötni?

2014. márc. 14. 09:49
 18/68 anonim ***** válasza:
83%

14 igen...de így nem lehet, mivel a férj Dr tehát a neve már Dr és nem csak "Kiss" csak a fél nevét nem lehet felvenni..

én ebben az esetben, ha tényleg annyira szép a neve akkor Dr X Z volnék

2014. márc. 14. 09:53
 19/68 anonim ***** válasza:
70%

Nekem tetszik az első variáció, bár nálunk csak én vagyok dr. a férjem mérnök:)

Nekem fontos volt, hogy felvegyem a férjem nevét. szóval én dr. blabla-blabla vagyok. Nem testzik igaziból a kötőjeles verzió, de kettőnk nevéből ezt lehetett a legjobban összehozni úgy, hogy a keresztnevem is maradjon én ahhoz ragaszkodtam:)

2014. márc. 14. 09:58
 20/68 anonim ***** válasza:
61%

pl:

Dr. Kovács Béla

+

Dr. Horváth Mária

Én a Dr. Kovács-Horváth Máriát javasolnám, és nem értem, ez miatt miért veszne el a kérdező 'doktorisága'...

2014. márc. 14. 10:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!