Vennétek drága ajándékot a párotoknak, ha tudnátok h ő nem áll olyan jól anyagilag és esetleg ez bántaná?
Ha átszámolom kb 6 órát dolgozom azért a pénzért, amit ráköltenék. Elég sok megtakarításom is van, mert nagyon jól keresek. Ő ezért a pénzért a dupláját dolgozza, és épp nem áll valami fényesen.
Nem akarom h azt érezze, h neki is sok pénzt kell kiadnia mikor nekem lesz a szülinapom. Én szívesen költök rá, de tudjuk milyen önérzetesek tudnak lenni a férfiak és nem akarom h megalázónak érezze h ő ennyit kap, mikor nem tud ennyit adni. Részemről semmi probléma nem lenne ha nem is költene rám csak csinálnánk vmit közösen és mondtam is neki, de nem tudom h esne mégis. Szerintetek? 1 éve járunk és nem élünk együtt
Ha te lennel a pasi akkor azt mondanam nem gond.
De igy szerintem inkabb maradj valami olcsobbnal...
Vagy annyira latszik az ara az ajandeknak?
Akkor maradjon csak az az egy, ami már megvan.
Jobb lesz úgy, férfiként mondom. A másik meg talonban maradhat a következő alkalomra.
Hát bizony, olyan ajándékot adj, ami NEKI annyit is ér.
Nem az anyagi értékével volna a baj, ha én ilyet kapnék, hanem a dolog haszontalanságával.
Ha kapnék egy 25e Ft-os cserepes növényt, miközben nem vágyom rá, és közben meg nélkülözöm a színházat és a balettórákat évek óta, mert nem telik rá.
Érdemes inkább megbeszélni előre, hogy minek örülne jobban.
Találj ki verziókat, és ő válasszon!:)
Egyetértek az előttem szólókkal, így azt már nem írom le.
Viszont kiegészíteném azzal, hogy egy ajándék nem feltétlenül az érte kifizetett pénztől lesz értékes.
Lehet, hogy pont egy zsibvásáron akadsz rá egy régi lemezre az egyik kedvenc előadójától vagy egy jelképes de nagyon ötletes ajándékkal leped meg, ami amúgy nem kerül sokba, viszont megmutatja, hogy milyen jól ismered és szereted.
Esetleg ha túlságosan olcsóra sikeredett az amúgy szuper-ötletes cuuc, akkor kiegészítve valami hasznossal, ami nem nagyon drága, pl. egy pulcsival így télire, vagy valami általa kedvelt fogyó eszközzel (bonbon, különleges kávé stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!