Ti szólnátok a férjeteknek? Jelenleg csak ö dolgozik, én itthon vagyok a gyerekekkel. Mindennap megveszi magának a doboz cigarettát ami itt nagyon drága, a sört, a csokit.
Egy fizetésből nagyon spórolni nem lehet.
Keressétek meg hol lehet olcsón sört venni. Munka után egy sör vagy egy csoki nem a világ.
Van egy mondás:
Aki nem dolgozik, az ne is egyék.
Szerinted meg aki dolgozik, az ne egyen??!
Nekem is ugyanez a problémám folyamatosan... És eléggé rossz néven is veszi, ha szólok érte. Plusz még a kis összejárások a haverokkal. Én meg azon agyalok, hogy melyik pelenkát vegyem meg, hogy jobban jöjjön ki. Elég gáz... Főleg, hogy előtte jobban kerestem, mint ő.
Én most próbálok éjjel meg délután dolgozni (könyvelés), és nem elárulni, hogy mennyit is kapok érte. De egy szép napon még az is lehet, hogy ez lesz a válóok.
hmmm az, hogy a gyerekkel van otthon miért jelenti egyeseknek azt, hogy az illető soha egy gazszálat nem tett keresztbe, haszonleső, ingyenélő...
Még a Ptk is elismeri a háztartásban végzett munkát:
578/G. § (1) Az élettársak együttélésük alatt a szerzésben való közreműködésük arányában szereznek közös tulajdont. Ha a közreműködés aránya nem állapítható meg, azt azonos mértékűnek kell tekinteni. A háztartásban végzett munka a szerzésben való közreműködésnek számít.
ha nem tud leszokni, akkor töltse a cigit, azzal nagyon sokat lehet spórolni, és semmivel sem rosszabb minőségű, mint a drága dobozos.
sörből is vannak olcsóbbak, azoknak legalább az alkoholtartalmuk is alacsony :)
csoki. nos, ha sört iszik és csokit zabál, akkor bizony elég hamar szép kerek pocakja lesz, amit gondolom ő sem feltétlenül szeretne. hass a hiúságára, hátha meggyőzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!