Ti megbocsájtanátok a párotoknak egy megcsalást, ha az a kapcsolat elején történt?
Nah ne már! Még szép, hogy nem! Ha így kezdődik egy kapcsolat mi lesz utána? Ráadásul majd azon agyalok egyfolytában mikor teszi meg újra!
Ilyen kezdetre komoly kapcsolatot szerintem nem lehet építeni! Ám kinek mi fér meg bele! Az en válaszom egy biztos nem, de ha te ezt itt megkerdezed tőlünk, akkor te folytatnad lesz, ami lesz alapon!
Ha te csaltad volna meg, akkor elvárnád, hogy ő megbocsásson?
Miért csak a férfinak kell hűségesnek lenni, a nőknek nem?
Nehéz ügy. Kérdés, hogy három hét után mennyire voltatok már komolyan együtt? Mert ha abban a három hétben találkoztatok összesen 3x, akkor az még eléggé az eleje mindennek és az ember csak úgy próbálkozgat mindenfelé. :) Ilyen esetben bocsáss meg neki. Már az is amellett szól, h egyáltalán bevallotta. Ez bizonyítja, hogy szeret.
Ha azonban abban a három hétben 1 hét után már komolyak voltak a dolgok és sülve-főve együtt voltatok és minden nap randi volt, akkor biza már fura a dolog. :)
Egyébként a 4-essel értek egyet, nem akarok eldobni egy minden téren jól működő kapcsolatot egy ilyen dolog miatt.
Egyébként nem feküdtek le, csak csókolóztak, mert a párom észbe kapott, hogy nem kéne. Azért gondolkozom rajta, mert többször hangoztattam neki, hogy nálam az egyszeri megcsalás is szakító ok, és így is gondolom, de szerintem ez azért nem volt akkora dolog.
5-ös neked meg nem tudom mi a bajod, senki sem várná el, hogy megbocsásson nekem, egyébként 3 éve hűséges vagyok. Azért mondta el, mert nem akart úgy elvenni feleségül, hogy ezt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!