Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megbocsájtanátok a párotokn...

Ti megbocsájtanátok a párotoknak egy megcsalást, ha az a kapcsolat elején történt?

Figyelt kérdés
Sokat beszélgettünk mostanában, és bevallotta, hogy mikor még csak 2-3 hete voltunk együtt, megcsalt egy lánnyal, aki már régen tetszett neki. Eddig nem merte elmondani, mert félt tőle, hogy kidobom. Azt mondta, hogy akkor még nem tudta, hogy mi lesz a kapcsolatunkból, csak szimpatikus voltam, meg szép, viszont megismert és szerelmes lett belém, most már nem tudna soha megcsalni, meg már ezerszer megbánta ezt is.
2013. aug. 7. 21:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4%
Nem. Visszazavarnám a "lányhoz", ti már együttvoltatok, amikor megfektette a csajt. Én megkérdezném, hogy miért nem vele jött össze?
2013. aug. 7. 21:59
 12/17 anonim ***** válasza:
igen,minden további nélkül...Nálunk én voltam a hunyo ilyen szempontból,én csaltam meg ket hét után...nekem megbocsatott,azóta házasok vagyunk...Én mondjuk megbocsatanek egy későbbi megcsalast is..Merlegelj,te is írtad,h jól működik a dolog 3 éve,komolyan lenne értelme felrugni,és szenvedni,csak mert "elveid vannak"
2013. aug. 8. 06:47
 13/17 anonim válasza:
0%

valószínűleg levágnám a farkát és megetetné vele..kitépném a kezeit és a hátába szúrnám..

A lábait meg a szemébe,aztán menjen amerre lát..

undorítóak azok,akiknek nem elég egy..

2013. aug. 8. 12:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért kellett lepontozni? Jobb ha az ember homokba dugja a fejét?
2013. aug. 8. 13:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez inkább furcsa...összejött egy lánnyal aki már régóta tetszett neki, ezt úgy is lehetne értelmezni, hogy a lánnyal volt és veled csalta meg őt....nem? És utána inkább téged választott...
2013. aug. 8. 15:00
 16/17 anonim válasza:
igen
2014. ápr. 14. 19:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem tudta eldönteni szeret e? Azzal vagyok kapcsolatban akit szeretek. Ha nem szeretem , nem jövök össze vele. Vagy másoknál ez úgy van h "jöjjünk össze, meglátjuk alakul e valami"? Komolyan nem értem. Ha meg még nem voltatok egy pár, akkor nem megcsalás. :)
2014. okt. 10. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!