Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok a férjetekre ilyen esetben, vagy én reagálom túl? Nálatok ez hogy megy?
Hát, mi mindig egyértelműen megbeszéljük a férjemmel, hogy a másik mikorra számítson ránk, a "nemsokára" nagyon ködös...Ha esély van arra, hogy a másik egész éjszakára kimarad, azt is előre tisztázzuk, mert akkor a másik is úgy készül.
Van egy adott időpont, a "türelmi" idő, azután jogos nálunk az aggódás és telefonhívás, sőt, többnyire a kimaradó fél telefonál már azelőtt, hogy a másik rémlépeket kezdene látni.
nálunk dettó... pont ezért, a gyerek miatt én arra kértem, hogy ezt így délután ne. ha elalszik a gyerek, akkor menjen, de tőle ne vegye el az időt azért, hogy leigya magát.
egyébként tényleg ritka, mondjuk most hétvégén volt ez, de előtte valamikor ősszel... és betartja, 8körül megy el, én éjfélkor fel szoktam hívni, aztán 2-3 körül hazatántorog :/
Félévente egyszer bőven belefér.. 2x is. Neki is ki kell engedni a fáradt gőzt. Néha napján jól esik kiszakadni a hétköznapokból. Én nem akadnék ki. Szerintem fölösleges generálni ez miatt a balhét. Ha meg annyira zavard hívd fel/írj neki smst, hogy kb mikorra jön, megvárd-e vagy sem.
Az hogy múltja milyen az egy dolog..az a múlt. Ha ezek nem mindennaposak, akkor fölösleges túlreagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!