Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Annyira sértő hogy ilyet...

Annyira sértő hogy ilyet feltételez! Ti kiakadnátok?

Figyelt kérdés
Az unokatestvéremről van szó, aki egyben a legjobb barátnőm is. A férjem nemrégiben elindította a saját cégét, egy internetes webáruházat. Az unokatesómat kértük meg arra, hogy fordítson le egy szöveget az oldalunk működéséhez. Ő ma kérdezte meg hogy megy a cég, és ennek kapcsán kérdeztem meg hogy őt nem érdekli-e, nem akar-e beszállni? Erre közölte hogy ő nem hisz ezekben, szerinte mind átverés. Elfogadom a válaszát természetesen de borzasztó rosszul esik hogy azt gondolja hogy majd pont én fogom átverni... Ezt meg is írtam neki de nem válaszolt rá. Én megértem hogy ezt válaszolta, hiszen a legtöbb ember átverésnek gondolja. De pont belőlem nézi ki a rosszat? Én vagyok a túl érzékeny szerintetek? Vagy ne foglalkozzak vele?
2013. szept. 12. 21:36
 1/6 anonim válasza:
100%
nem lehet hogy átalánosságban értette? és mivel negatív elemként kezeli ezeket, ezért nem is tud elvonatkoztatni ettől hiába a tiétek.
2013. szept. 12. 21:44
 2/6 Kócos boszorkány ***** válasza:
Szerintem nem kéne magadra venned, biztosan nem téged akart ezzel bántani.
2013. szept. 12. 21:46
 3/6 acelsziv ***** válasza:
27%
ne foglalkozz vele. Egyszerűen általánosít, ami egy aberráció az emberek zöménél.
2013. szept. 12. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért, mivel foglalkoztok?

Egyébként nem lehet köztetek túl mély kapcsolat. Szerintem ő nem gondolja úgy, hogy legjobb barátnők vagytok.

2013. szept. 12. 23:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy sértésnek szánta, lehet, rossz tapasztalatai vannak, nem bízik az ilyen üzletekben, az is elképzelhető, hogy attól fél, ti is meggondolatlanul fogtatok bele és ti is ráfaraghattok.

Ha eddig jóban voltatok, nem volt szokása megbántani, talán most csak szerencsétlenül fogalmazott.

Egyébként persze, nekem is rosszul esne, de haragot nem tartanék csak emiatt.

2013. szept. 13. 00:23
 6/6 anonim válasza:
Ez nagyon attól függ, hogy mivel foglalkozik a weboldal és hogy mit takar ez a " beszállni " dolog, mert ha valami mlm ahol meg kell vásárolni egy alapcsomagot, csak ez mondjuk netes köntösbe van bújtatva, akkor megértem az aggodalmát. Ha pontosítassz akkor talán értelmesebb válaszokat fogsz kapni.
2013. szept. 16. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!