Ti ezen nagyon kiakadnátok? Hogyan kezelnétek a dolgot?
Arról lenne szó, hogy van egy exem aki már nagyon sok éve nem tudja a velem való múltját lezárni, annak ellenére, hogy nem volt sokáig velem együtt. Szóval nem 10 évig jártunk.
Van párom, akit én nagyon nagyon szeretek és vele tervezek, soha nem csalnám meg, világ legjobb kapcsolata számomra.
A dolog az az, hogy ennek az exnek van egy huga, akivel most véletlen egy társaságban kerültünk (azonos hobby) hatalmasat lepődtem mert megváltozott az évek során és durva, hogy ugyanaz a hobbija lett mint nekem. Emiatt nagyon jól és hamar újra összebarátkoztunk, úgy néz ki hogy jóban leszünk nagyon és lehet hogy barátnőkké és válunk.
Titeket zavarna e az, ha a párotok az exének egy rokonával -testvérével- lenne újra nagyon jó barát?
Lennél féltékeny?
A párom közepesen féltékeny típus.
Én nem, a párom a mai napig (öt éve vagyunk együtt) tök jóban van az exe öccsével. Rendszeresen találkoznak, beszélnek,de nem is úgy említjük, hogy az ex öccsem hanem úgy hogy a Zsolti.
Lehet el sem kéne mondanod, hogy a csaj az exed húga, csak annyit hogy összebarátkoztál ott egy csajjal.
Én a párom exével dolgozok 3 éve, össze vagyunk zárva heti 5 nap 8 órában, már-már baráti a kapcsolatunk. Másik településen élünk, mi szoktuk felvenni munkába menet (a mi és a munkahely között településen él). Ha nem megyek párom akkor is felveszi, elviszi. Bár én nem vagyok egy féltékeny típus alapból. És a lány párja sem.
Az exe jófej nő (én is az vagyok, jó a párom ízlése:D) nem fogom csak azért utálni, rontani a levegőt, vagy otthagyni egy jó melót, mert régen a párommal volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!