Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek azok a legsulyosabb szavak, amikor összevesztek (nagyon) és rákiabáljátok a férjetekre, vagy a párotokra?
Mátol kezdve megfogadtam, hogy megpróbálok mentesülni ezektõl a rossz szavaktól, mert utána belül nagyon sajnálom, de sokszor ugy kihoz a sodromból.Na de õ sem marad adós!
pl.mocs@k, l@tor,gyáva, sötét agyu stb;jobb is ha már nem irom tovàbb.
Én nem beszélek csúnyán, úgyhogy veszekedéskor sem szoktam rá ilyeneket mondani.
A legdurvább az szokott lenni, hogy gonosz vagy. És ő is ezt szokta nekem mondani :)
Igen, szerintem is jól érzed, hogy abba kell hagyni, Mert megbánni meg lehet, de sajnos kitörölni már nem. Ezek belül sebeznek ám, téged is, őt is.
Hááááát, nálam már a "gonosz vagy" -ra is kiakad. Amúgy mikor már nagyon dühös vagyok, és úgy magyarázok neki, akkor bakker-t szoktam mondani neki. Ő sem káromkodik rám amúgy, szóval vica versa. És olyan jó, mert a szüleim azért ennél csúnyábbakat is mondtak egymásra mikor én voltam gyerek, és rossz volt hallgatni, mi azt is megbeszéltük, mikor a gyerekünk értelme elkezdett nyiladozni, hogy neki is így a jobb, ha nem hallja a szüleit egymást szapulni, mert az elég disszonáns. Vagy mondjuk akkor már a bocsánatkérést is hallania kell utána, ha esetleg mégis veszekszünk előtte hangosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!