Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Melyek azok a legsulyosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a legsulyosabb szavak, amikor összevesztek (nagyon) és rákiabáljátok a férjetekre, vagy a párotokra?

Figyelt kérdés

Mátol kezdve megfogadtam, hogy megpróbálok mentesülni ezektõl a rossz szavaktól, mert utána belül nagyon sajnálom, de sokszor ugy kihoz a sodromból.Na de õ sem marad adós!

pl.mocs@k, l@tor,gyáva, sötét agyu stb;jobb is ha már nem irom tovàbb.

2013. dec. 20. 13:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
fhúúú ha ezt most leírnám ki kéne pontoznom az egészet. :D
2013. dec. 20. 13:10
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem beszélek csúnyán, úgyhogy veszekedéskor sem szoktam rá ilyeneket mondani.

A legdurvább az szokott lenni, hogy gonosz vagy. És ő is ezt szokta nekem mondani :)

2013. dec. 20. 13:12
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kapcsolat lehet...6 év házasság után a legrosszabb, amit kaptam, az az volt, hogy "genyó" vagyok, mert kicsit durvábban tréfáltam meg a kelleténél. Mi ha veszekszünk, mert nálunk is van ilyen, akkor nem nagyon szoktuk minősíteni egymást, pláne nem ilyen szavakkal, SZERINTEM ez mérgezi a kapcsolatot csak, de te már jó úton jársz, ha ezt felismerted.
2013. dec. 20. 13:13
 4/25 anonim ***** válasza:
94%
"nem vagy normális", ezt én mondom olyankor, ő még nekem semmi rosszat nem mondott.
2013. dec. 20. 13:19
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
én talán egyszer ha mondtam hogy bzmg, de ezen kívül semmit. vigyázni kell erre. ha velem így beszélne valaki, kivágnám.
2013. dec. 20. 13:20
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem is jól érzed, hogy abba kell hagyni, Mert megbánni meg lehet, de sajnos kitörölni már nem. Ezek belül sebeznek ám, téged is, őt is.

Hááááát, nálam már a "gonosz vagy" -ra is kiakad. Amúgy mikor már nagyon dühös vagyok, és úgy magyarázok neki, akkor bakker-t szoktam mondani neki. Ő sem káromkodik rám amúgy, szóval vica versa. És olyan jó, mert a szüleim azért ennél csúnyábbakat is mondtak egymásra mikor én voltam gyerek, és rossz volt hallgatni, mi azt is megbeszéltük, mikor a gyerekünk értelme elkezdett nyiladozni, hogy neki is így a jobb, ha nem hallja a szüleit egymást szapulni, mert az elég disszonáns. Vagy mondjuk akkor már a bocsánatkérést is hallania kell utána, ha esetleg mégis veszekszünk előtte hangosan.

2013. dec. 20. 13:20
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
A legrosszabb, amit mondtam neki eddig, hogy "kezd elegem lenni belőled". A káromkodás nem stílusom, de számára már ez is fájdalmas volt. Mai napig bánom. :(
2013. dec. 20. 13:23
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag olyan hangsúllyal tudok mondani bármit, hogy önmagában az rettentő sértő és mélyre döfő. Úgy tűnik, nekem ez a szupererő jutott...
2013. dec. 20. 13:45
 9/25 anonim ***** válasza:
14%
Az a pár amelyik veszekedésnél egymást minősíti, egyrészt gyerekesek, másrészt egy rakás kaki a kapcsolatuk. Veszekednni nem kel, vitatkozni kell, de azt is okosan. Aki erre nem képes, ne legyen kapcsolata.
2013. dec. 20. 14:02
 10/25 anonim ***** válasza:
77%
9es! Hú de könnyen mondasz nagy szavakat...Ne legyen kapcsolata...Te szerinted nem működhet egy olyan kapcsolat,ahol nem csak könnyed esti viták vannak, hanem veszekedések is? A 40 éve házas szüleim sokat mesélhetnének Neked!
2013. dec. 20. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!