Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek azok a legsulyosabb szavak, amikor összevesztek (nagyon) és rákiabáljátok a férjetekre, vagy a párotokra?
Mátol kezdve megfogadtam, hogy megpróbálok mentesülni ezektõl a rossz szavaktól, mert utána belül nagyon sajnálom, de sokszor ugy kihoz a sodromból.Na de õ sem marad adós!
pl.mocs@k, l@tor,gyáva, sötét agyu stb;jobb is ha már nem irom tovàbb.
A házasságunk elején nekünk sem volt soha mégcsak vitánk sem, mert én voltam a nyuszi. Viszont most már,ha összevitázunk, (nem én kezdeményezem)nincs kedvem csendben maradni és valóban meg van rá az okom.A gyerekek elõtt nem szoktunk igy beszélni.
Ja és kb. 1 óra mulva, mintha semmi sem történt volna.Könnyen összekapunk, és könnyen kibékülünk.
Húha...én mindent mondtam már.
Egyszerűen ilyen a természetem. Ha mérges, ideges vagyok káromkodok....adott esetben még a gardrób szekrényt is szétverem ököllel. Nem érdekel olyankor sem ember, sem Isten...
Ezt valaki vagy megszokja...vagy mehet.. A férjem még bírja. Sőt, panaszkodni sem szokott. 29/nő
"Ezt valaki vagy megszokja...vagy mehet"
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg változtass ezen? Ez csak akaraterő kérdése, és nem valami üdítő látvány, ha lemész egy állat szintjére. Lehet ez nem annak a hibája, aki nem bírja elviselni, hanem azé aki még magát sem tudja kontrollálni...
Nem szoktunk rondán beszélni egymással, pedig amúgy lobbanékony természetű vagyok, de ő nagyon érzékeny, órákra összezuhan egy-egy vita után, ezért inkább vigyázok a számra. Ő talán egyszer mondta, hogy b...zd meg, miután valamivel megsértettem.
Volt olyan kapcsolatom, ahol lementünk állat szintre, minden ocsmányságot egymás fejéhez vágtunk, már gyűlöltem az egészet, őt is, hogy mellette milyen lettem.
Igen az ember le tud süllyedni egyébként egy bizonyos szintig, de utána megmondjuk egymásnak, hogy egyáltalán nem gondoljuk komolyan,amit mondunk.
De engem most már zavar, ma pl. az lett megbeszélve,aki rossz szót mond, az kap egy bunyát. Igy legalább vigyázunk, mert semmi sem történik ok nélkül.
Szerintem akik igazán szeretik egymást, nem veszik komolyan, fõleg ha már ismerik egymát, mint a tenyerüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!