Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Melyek azok a legsulyosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a legsulyosabb szavak, amikor összevesztek (nagyon) és rákiabáljátok a férjetekre, vagy a párotokra?

Figyelt kérdés

Mátol kezdve megfogadtam, hogy megpróbálok mentesülni ezektõl a rossz szavaktól, mert utána belül nagyon sajnálom, de sokszor ugy kihoz a sodromból.Na de õ sem marad adós!

pl.mocs@k, l@tor,gyáva, sötét agyu stb;jobb is ha már nem irom tovàbb.

2013. dec. 20. 13:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mi az előző párommal tudtunk elég cifrákat mondani egymásra...Na ezt már akkor is éreztem, hogy ez így nagyon nem jó, meg is bántam nagyon, ha ezt mondtam neki, de annyira fel tudott idegesíteni, hogy azt hittem, megőrülök, pedig nagyon szerettük egymást. A mostani párommal soha nem mondunk ilyet egymásra, semmivel nem idegesít fel, ezért eszembe sem jutna rá semmi csúnyát mondani. Sok mindentől függ ez szerintem, többek között vérmérséklettől is, na meg ha direkt provokálják, idegesítik az embert, és közben még élvezik is a helyzetet. Na le akartam írni cenzúrázva, hogy az előző barátommal mit mondtunk egymásra, de a moderátorok nem engedték :D Pedig nem is olyan csúnya, már láttam itt olyan válaszokat, hogy csak na, azt meg átengedték. Ki érti ezt? :D
2013. dec. 20. 19:13
 22/25 anonim ***** válasza:

3,5 éve vagyunk együtt. 2 éve házasok. 2x kaptunk össze ez idő alatt. Egyszer akkor amikor a leendő gyerekekről beszéltünk, és a nevelésükről.

A férjem szerint ha van rá nyomós ok akkor nem árt pár pofon annak a gyereknek.

(sajnos az anyja is így nevelte. volt olyan hogy a húgát is 2x felpofozta, csak mert megbeszélt találkája volt, viszont a barátnőnek közbe jött valami. Így a húga, mivel amúgy is úton volt, felhívta egy másik barátnőjét és azzal találkozott. A megbeszélt helyett)

Én viszont semmilyen fenyítéssel, ütéssel, stb nem értek egyet, ami fizikai bántalmazás.

Ezen kaptunk össze úgy hogy a végén sírva mondtam neki, hogy ha ő így akarja megoldani a dolgokat, akkor inkább egyáltalán nem akarok gyereket.

Ezen elgondolkodott, és a végén már azt mondta könnyes szemekkel, hogy ígéri, hogy nem fogja bántani egyik gyereket sem ha lesznek.

Volt a másik veszekedés. Amikor gyakorlatilag árulónak neveztem.

A férjemnek nem tetszett, hogy fogyókúrázni kezdtem. Kértem hogy ne szóljon bele mert ez az én dolgom. De ő csak mondta a magáét. Aztán rám küldte az anyját, ő meg az egész család előtt megalázott. Még anyám szavába is belepofázott, amikor védeni próbált engem. Mivel az orvosom is egyetértett a diétával.

Akkor utána nem kiabálva, csak beszédhangon mondtam a férjemnek, hogy nem tudom megbocsátom e valaha, hogy elárult engem, és hagyta hogy az anyja megalázzon, és mondja a magáét az egész családom előtt, egy olyan dologban amihez semmi köze sincs!!!

És még anyámmal is bunkó volt...

Utóbbi dolog talán nem tűnik mindenkinek nagy cuccnak, de engem ez nagyon érzékenyen érintett...mert elárult engem egy olyan valaki, akiben életemben először megbíztam. Mikor külön kértem hogy az én magán dolgaimról senkinek ne beszéljen, mert másra nem tartozik.

27/N

2013. dec. 20. 19:17
 23/25 A kérdező kommentje:

Ezt az én férjem is szokta, hogy elárul olyan dolgaimat a hugának,ami csak az én magánügyem. Igen ebbõl is szokott vita lenni.En soha nem beszélek róla,ami nem tartozik másra, de nem ugy fogja fel,ahogyan én.

Utolsó hozzászólónak szólt.

2013. dec. 20. 21:06
 24/25 anonim ***** válasza:

:) rájöttem hogy nekem szólt:) amúgy ezt azóta megbeszéltük többször is. Tudja, hogy még egy esélye van.

Ha még egyszer elárul olyasmit ami csak az én magánügyem, és ciki másoknak is beszélnem erről, akkor vele sem fogok megosztani dolgokat. Ha nem akarom hogy akárki más tudjon róla.

És azt mondta elfogadja, és megígérte hogy nem lesz több ilyen.

Ismer, és tudja hogy ezt véresen komolyan veszem.

2013. dec. 20. 21:14
 25/25 A kérdező kommentje:
Ha én szólok neki,akkor azt szokta rá mondani, hogy mi van abban?:)
2013. dec. 20. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!