Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem megy a szex, tényleg halálraítélt a kapcsolat? Velünk most ez van, nem szeretném feladni, de belefáradtam és nem jobb, sőt egyre rosszabb.
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 11:16
61/67 mustafa33 válasza:
Egyetértek meme, én is: Bocsi kérdező!
62/67 anonim válasza:
én exemnek az óvszerrel volt baja
63/67 A kérdező kommentje:
Már mindegy, befejeztem vele.
2014. márc. 12. 16:08
64/67 anonim válasza:
Emiatt szakítottato(megértném),vagy más okból kifolyólag
66/67 anonim válasza:
Nem tudom,miért ért véget kettőtök között végül,de az biztos,hogy te minden tőled telhetőt megtettél a szexuális életetek javulása érdekében.Legalábbis az általad leírtak alapján.Ezek után emiatt nem hiszem,hogy lelkifurdalást kéne érezned.Egyébként szerintem szinte biztos,hogy lelki okai voltak a dolognak.
67/67 anonim válasza:
Hasonlót átéltem én is, de én nem szakítottam, végsőkig kitartottam, voltak nagy sírások, kiborulások, önbizalmam a béka segge alatt... 3-4 év volt mire kikecmeregtünk ebből , kiderült volt korábbi trauma, ami miatt az egész kialakult, csak ezt "elfelejtette" közölni... végül minden rendbe jött, és tudod mit kaptam? összejött egy másik csajjal, mert előttem szégyellte magát, nem tudta olyan férfinak érezni magát, mint egy olyan nő mellett, aki ezt nem élte át vele... na? hol az igazság nem? Szóval jól tetted , hogy befejezted, mert egy idő után már vissza nem fordítható sérülések keletkeznek, ami később is kihat a kapcsolatotokra... legszarabb volt, hogy teljesen megértettem annó, hogy miért könnyebb neki mással... na de nem vígasztalt azért a 3 év kűzdelemért, amit átéltem mellette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!