Miben változik egy kapcsolat az évek alatt? Jobb lesz vagy rosszabb? Kb mikor kezdődnek a változások?
Az, hogy jobb lesz, vagy rosszabb, az abszolút a felektől/kapcsolat komolyságától függ.
Ha visszagondolok, akkor az elején mi még lazábban voltunk. Szerettük egymást, de talán nem volt akkor még függőség. Most már így 6 év után ő az életem. Nehéz, ha több napig nem tudunk beszélni. Teljes mértékben összetartozunk... Ennyi idő után is megvan a szerelem, de mellé még kialakult ez az erős kötődés is. Nem tudom nélküle/mással elképzelni az életemet.
22/L (30/F)
A szerelem egy kémiai folyamat, ami elvileg olyan 3O hónapig tud működni. Ha ez a 3O hónap lejár, akkor elmúlik a nagy lángolás, de ha a szeretet lép a szerelem helyébe, akkor természetesen nincs probléma.
a 7. évet vízválasztónak hívják, de azt nem tudom, h mi a magyarázata.
Hogy jobb lesz v. rosszabb? Én az idősektől azt hallom, h "később csak rosszabb lesz...".
Sztem a változások hatására jön majd, h elkülönültök a pároddal v. előjönnek a konfliktusok: pl. összeköltözés után kiderül, h a pasi nem segít a házimunkában; gyerekneveléskor kiderül, h nem vagytok egy véleményen; szorult helyzetben kiderül, h a nő nem képes lemondani a költekezésről; évek múlva nem fordítasz annyi figyelmet a külsődre (sörhas, szőrös láb), és a párod jobban megnéz ezért más csinos lány/férfit.
Ha úgy ézed válaszút elé kerültél, akkor sztem mérlegeld, h a nagyon fontos dolgokról egyformán gondolkodtok-e, hasonlóképpen látjátok-e a jövőt. És, h érzel-e szeretetet és tiszteletet is iránta, vagy csak a szerelmet.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!