Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bátyámmal jól érezzük magunkat...

Bátyámmal jól érezzük magunkat, senkire sincs szükségünk. Lehet ennyire szoros kapcsolat közöttünk?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, bátyám 25. Nagyon sokat tanult fiatalabb korában, többféle képzéssel rendelkezik, három idegen nyelvből nyelvvizsgája is van, és 23 évesen, diplomája megszerzése után azonnal kiment dolgozni Németországba. Nagyon okos tanuló volt mindig, régen hidegen hagyott, de egy idő óta felnézek rá - emiatt is. Miután két évet kint dolgozott, úgy döntött január elején, hogy hazajön végleg és itthon keres munkát. Rögtön sikerült is elhelyezkednie, dolgozik. Viszont amióta itthon van, teljesen megváltozott.

Régen nagyon sokat téptük, szívattuk egymást, folyton keresztbe tettünk egymásnak, verekedtünk, nagyon csúnyákat mondtunk egymásra. Mondhatni kiskorunkban sosem voltunk jóban, nem emlékszem olyan napra, hogy ne üvöltöztünk volna egymással. Tulajdonképpen így is ment ki Németországba, valami jelentéktelen dolgon vesztünk össze és ez alatt a két év alatt talán háromszor, ha beszéltünk, azt is muszájból.

Hazaérkezése napján, délelőtt egyedül voltam itthon, szüleink dolgoztak egész nap. Megjelent az ajtóban, s elhajított mindent, még meglepődni sem volt időm, azonnal szorosan átölelt, felkapott és azt súgta a fülembe, hogy nagyon hiányoztunk neki, s ne haragudjak rá a sok bosszúságért, amit valaha nekem okozott. Nem tudom, mi történhetett velem, mert nem kezdtem el rajta röhögni, nem űztem gúnyt belőle, mint szoktam, hanem elmosolyogtam magam, megpusziltam az arcát és azt mondtam neki, hogy semmiért sem haragszom rá, amit régen csinált. Még magamon is meglepődtem a saját reakciómon.

Innentől kezdve teljesen kitárulkozott nekem a bátyám, mindent elmesélt, mindenről beszámolt, az érzéseiről, a félelmeiről, az aggódásairól, a csalódásairól, a tapasztalatairól, az örömeiről, az életéről. Meglepő volt tőlem, de sosem éreztem azt, hogy unalmas lenne. Mindig figyeltem a szavaira, és folyamatosan kíváncsi voltam a történeteire. Érdekesnek tartom, mert szüleinknek negyedennyit nem beszél arról, hogy mi történt vele.

Amikor végzek a főiskolai órákkal kora délután, szinte rohanok haza, hogy előbb hazaérjek, mint ő a munkából, és hogy újra együtt legyünk és jókat röhögjünk. Nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában. Amióta megtapasztaltam a nyíltságát, azóta én is nagyon sokat beszélek neki magamról, csalódásaimról, örömeimről, érzelmeimről. Amikor együtt vagyunk, folyamatosan meglepjük egymást, finom vacsorával, fagylalttal, édességekkel, és sülve-főve egymás nyomában járunk itthon. Ha kimozdulunk itthonról délután, este, akkor is mindenhová együtt megyünk, és nagyon szívesen mászkálok vele a városban. A hétvégét mindig együtt töltjük. Be nem áll a szánk, és mindig kacagunk, nevetünk. Teljesen új oldalunkról ismertük meg egymást a visszatérte óta.

Ez odáig fajult, hogy egy fiút már le is pattintottam a bátyám miatt. Érdektelen volt számomra a pali, csakis az járt a fejemben, hogy minél előbb otthon legyek, és jól érezzem magam vele. A barátnőimmel is kevesebbet vagyok már együtt. Nem érzem, hogy szükségem lenne bárkire is, bárki olyanra, aki kívülálló. Ezt a bátyám is elmondta nekem, nincs szüksége sem haverre, sem barátra, sem barátnőre, mert velem is mindent meg tud beszélni, amit csak akar.

Ezt az egész állapotot kissé furcsának vélem, de nagyon jól érzem magam benne, és a testvérkém is hasonlóképpen érez. Nem akarok túllőni a célon vagy polgárt pukkasztani a következő mondatrésszel, de olyan, úgy tűnik, mintha szerelmesek lennénk. Senki nem hiányzik számunkra, nincs szükségünk senkire, nem is tudom elhinni, hogy milyen harmóniában tudunk együtt létezni a korábbiakkal szöges ellentétben.

2012. jan. 21. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, ez eléggé polgárpukkasztó... Nincs attól jobb, ha jó testvérei vagytok egymásnak,de ti már bőven átestetek a ló másik oldalára.Találkozz többet a barátaiddal,és ő is másokkal... Ez már tényleg sok.
2012. jan. 21. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja, és ennek természetesen az lesz a következménye, hogy a barátaidat elmarod magad mellől.
2012. jan. 21. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond, csak még tart az újdonság varázsa. De azért ne hanyagoljátok a barátokat.
2012. jan. 21. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
találkozz többet a barátaiddal.és ő is.de persze mindenképp legyetek jó tesók:)
2012. jan. 21. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés.
2012. jan. 21. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Kamu kérdés, de ha mégsem, én nem ítéllek el benneteket, bármit is tesztek, csak gyereketek ne legyen.

A sok betokosodott agyú úgyis elítél majd.

2012. jan. 21. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Van mit bepótolnotok, szóval szerintem nem gond...
2012. jan. 22. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez rendben van.

Mármint nálunk is voltak kicsiként balhék... /a testvérek nagy részénél van főleg ha nagyobb a korkülönbség/

De általában ha hosszabb időt távol vannak egymástól utána jó szokott lenni a kapcsolatuk...

Persze vannak akiknél az annyira lesz jó hogy épp hogy nem veszekszenek de vvanak akiknél úgy jön ki mint nálatok.

Gondolom azért van mert felnőttetetek

2012. jan. 23. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!