Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem megy a szex, tényleg halálraítélt a kapcsolat? Velünk most ez van, nem szeretném feladni, de belefáradtam és nem jobb, sőt egyre rosszabb.
Nem stresszes a meló, szeret dolgozni.
Testmozgást én javaslatomra csinálja, én is és együtt is csináljuk.
Az a baj, hogy pl annyit mondok, szex közben, hogy pl egy mozdulat nem esett jól, nem fájt vagy ilyesmi, akkor ő rögtön pánikol, hogy jaj fáj nekem és mi lesz és oda a merevedés.
nem tudom mióta vagytok együtt és hogy hány évesek vagytok!
De nálunk is hasonló helyzet volt pedig mi még a kapcsolat elején tartunk.Szóval magamba kerestem a hibát miért nem működik,mit csinálok rosszul és már azon stresszeltünk mi lesz legközelebb meg hogy most kell mindenképp.Kezdtem azt hinni nem vagyunk egymáshoz valók meg alapjáraton még szégyenlősek is vagyunk.Nálunk az tett jót,hogy nem szóltam ezért többet meg az idő.Ne stresszeld te se őt,bár biztos már úgy áll a dolgokhoz..hogy mi lesz megint.Lazítsatok,tv-zetek
ne úgy jöjjön le az egész hogy ebből muszáj annak lennie.esetleg egy kis bor is segíthet!
24, 2 év
próbálom én is "leszarni", csak nehéz, mert ha sokáig van előjáték, akkor rögtön az jön a fejébe, hogy szex lesz és parázik, ha mondom h most ne legyen szex, akkor is parázik
Arra gondoltál már, hogy valami hiba nálad van? Amitől elmegy a gusztusa? Valami ami azelőtt nem volt? Bármelyik érzékszerven átt észlelhető hatás ami visszataszítja?
Vagy csak egy helytelen megjegyzésed ami tudatt alat előjön akkor amikor élesbe megy a helyzet? Amit esetleg gúnynak érzett.
Vagy annyi is elég lehet, hogy viccből olyat mondtál neki, hogy többet ér neked egy Sport szelet mint az orgazmus.
De azt sem ártana kideríteni általános e a problémája, vagy partnerspecifikus. De ezt úgy sem árulja el, mert ha megmondja hogy a szomszédaszonyal nincs ilyen problémája, akkor nem biztos hogy túléli az őszinteségét. Na nem a férj ☺, hanem a házasságotok.
36:hidd el, emiatt eszem magam, de mivel nem vagyok kövér, szőrös, adok magamba, most beindult a sport is jobban mint előtte, így nem hiszem. Amúgy mondtam neki, hogy valami nem tetszik, szóljon és ha tudok változtatok
Nem gúny, csak szólok, hogy most kicsit arrébb, máshogy, mert úgy nem jó, de nem gonoszul, meg ordítok, hogy "b+ nem jó"
Köszi, ha félre akar menni, akkor nekem már nem kell, mert a lelkem kiteszem, hogy menjen, és ha ő ezt választja, akkor nekem nem kell többet az fix.
mustafa33: ez egy nagyon férfisoviniszta gondolat, látszik hogy a szexuálpszichológusok is főleg férfiak. Miért csak a férfiaknak jár az a félrelépés? És ha én akarok nőként félrelépni???
Sport szelet :-)
Kedves Kérdező, ne mondd hogy mi nem jó vagy hogy mi fáj, hanem fogd meg a kezét és te mozgasd úgy, hogy az neked jó legyen. De kipróbálhatjátok a hirtelen felindultságból elkövetett gyorsmenetet is, hátha ott nem lenne ideje agyalni a dolgokon. Persze ha az neked is jó.
Azon meg ne csodálkozz, hogy ha gondolkodni kezd közben, akkor ott lent nem működik. Ahogy a vicc mondja: a férfiak úgy lettek teremtve, hogy csak az egyik szervüknek elegendő egyszerre a vérük :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!