Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha nem megy a szex, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem megy a szex, tényleg halálraítélt a kapcsolat? Velünk most ez van, nem szeretném feladni, de belefáradtam és nem jobb, sőt egyre rosszabb.

Figyelt kérdés

2014. febr. 18. 11:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 Girgoy ***** válasza:
100%

8-assal egyetértek, ha ezen görcsöltök, akkor ettől csak fóbiátok alakul ki a szextől és tuttira nem lesz jobb. Csak legyetek együtt kellemesen, elhatározva, hoyg nem szeretkeztek konkrétan, csak pettingeltek, meg úgy egyáltalán mindenféle jó dologgal kifejezitek egymás iránti szerteteteket. Most ennek a megerősítése a lényeg. Ne a akrjon a párod fel se állni, és Te se kard ezt! csak úgy lazán, ami kellemes. És ne is lovaljátok bele magatokat annyira, hogy már elkezded kívánni, hoyg belőd jöjjön, ő meg nem áll fel és ezen elkezd görcsölni, Te kiborulsz, stb. Szóval hosszú ideig semmi ilyen ne legyen! Lehet, hogy fél év múlva magától fel fog áll, ha nem erre gondoltok...

(De lehet, hoyg valami tudtalatti félelem van amúgy mögötte a párodnál, lehet, hogy úgy általában attól fél, hogy kudarc éri férfias mivoltában, amit sokminden kiválthat, vagy gyerekkorában beszorult a fütyköse valamibe és ezért fél azt kitágítani, stb. Ezt mondjuk ő maga is véggiggondolhatja, vagy pszicjológus segíthet ilyet feltárni, ha eddig nem is siekrült, viszont emmellett mindenképpen csak lazán vidáman legyetek együtt, az is meggyógyíthatja a bajt.)

2014. febr. 18. 12:35
 12/67 anonim ***** válasza:
93%
De hát nem csak vaginális szex van. Ha nincs behatolás, pl. orálnál, akkor sem áll fel neki?
2014. febr. 18. 12:42
 13/67 A kérdező kommentje:

volt már ilyen ellazulás, pezsgő stb. de semmi

próbáltuk azt is, hogy jó akkor nincs szex, akkor állt is, de egyszer csak bekattant neki valami és utána semmi

orálnál feláll, de amint arra kerülne a sor, akkor lankad

2014. febr. 18. 12:49
 14/67 anonim ***** válasza:
100%
Probaltatok tablettaval? Hatha sikerelmenyt, kielegulest ad es utana mar anelkul is megy.
2014. febr. 18. 13:07
 15/67 Girgoy ***** válasza:
100%

Akkor valszeg tényleg attól pánikol be, hogy bedugja oda a lompost, nem az a baj, hoyg nem kíván vagy hasonlók. Korábban volt bármilyen ilyen rossz tapasztalata nem feltétlenül szex, akár be is csíphette a danit valamibe vagy hasonló? Vagy esetleg az első szex (ha nem Veled volt) hagyott valami mély negatív nyomot benne? Minden cseelkvésben az első élmény a meghatározó (ezért is jobb szüzen házasodni), ezzel lehetett valami gond szerintem.

De egyébként ismételten hangsúlyoznám, hogy ha pettingeltek, akkor tudatosan ne jussatok el addig, hogy összefekszetek, amíg ez nem oldódik meg. A pettingelés most egy ideig legyen öncélú, nem előjáték, hanem ez lesz egyben a játék és végjáték is. Ne akarjátok, hogy felálljon! Mert ha titkon ez marad továbbra is a cél, akkor a vége úgyis vacak csalódás lesz és már a pettingtől is elmegy a kedvetek. A pettingre alkalmasok vagytok mindketten, az legyen hosszabb ideig önmagában a cél, ne "durvuljatok be", csak finoman, kedvesen! Lehet, hoyg ez nehéz lesz Neked, de szerintem sok örömöt fogtok ebben is találni, ha egyelőre ezen a szinten tudtok maradni, és a kapcsolatotok is megmenekülhet.

2014. febr. 18. 13:18
 16/67 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a kézimunkához van szokva a szerszám. Megoldja egyedül, nélküled..
2014. febr. 18. 13:21
 17/67 A kérdező kommentje:

14: tablettát nem próbáltuk. attól tartok, hogy utána csak azzal menne

15: nem volt balesete. elsőről tudok, nem volt nagy szám, de nem trauma.

16: nem szokott masztizni, csak nagyon ritkán. nem tiltom, tőlem csinálja nyugodtan, ezért el is mondja, ha csinálta

2014. febr. 18. 13:33
 18/67 anonim ***** válasza:
100%

És ez mióta tart? Egyik napról a másikra történt? Előtte milyen gyakran volt szex?

Valami gyógyszert próbált már?

Az az igazság, hogy ha 4 orvos és pszichológus nem tudott segíteni a gondján, akkor nagyon nincs tovább. Persze elmehet újabb orvosokhoz. Meg próbálkozhattok... Ha kapható rá, akkor vegyetek vibrátort, felcsatolhatót, elégítsétek ki egymást kézzel-szájjal, de hogy őszinte legyek ez nem tudom meddig lenne tartható. Egy ilyen helyzet annyira lerombolja mind a nő, mind a féfi önbizalmát :(

2014. febr. 18. 13:57
 19/67 anonim ***** válasza:
100%
Most olvasom, hogy a tablettát nem akarod. Ezt nem értem, végül is az se tragédia, ha csak avval megy neki. Legalább megy valahogy. A sikerélmény meg sokat jelentene neki is. Szerintem adhatnál ennek egy esélyt. Ha nincs szervi baj, a szakorvosok is mindig ezt javasolják.
2014. febr. 18. 14:00
 20/67 A kérdező kommentje:

18: egy éve, van amikor hetekig megy minden rendben, aztán törés és hetekig nem

ő se nagyon akarta a tablettát, elfogadtam, mivel gondoltam fiatal még, menni fog magától is

2014. febr. 18. 14:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!