Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem megy a szex, tényleg halálraítélt a kapcsolat? Velünk most ez van, nem szeretném feladni, de belefáradtam és nem jobb, sőt egyre rosszabb.
Van egy technikai ötletem, ami nálunk bevált, amikor ilyen gond volt.
Vásároljatok szorítógyűrűt, ez gyakkorlatilag egy gumi karika, a neten is lehet rendelni, vagy szexshopokban venni..
Szóval először orálisan kell izgatni, és amikor már kemény rendesen, rá kell húzni ezt a gumigyűrűt, ez nem engedi vissza a vért a péniszből, így megfelelően kemény marad, 3-4 ilyen alkalom után már nem is lesz rá szükségetek. Sok sikert!
Annyit gondolkozom ezen a kérdésen.
Mert az összes megoldás ötlet: türelem, ne szólj, ha nem jó (ne ez felháborító, tehát akkor csak tedd szét a lábad, és hagyd, hogy pumpáljon... ?), orálisan, kézzel kényeztesd, ne streszeld, csaljon meg...stb
Mindegyikből te, a nő jössz ki rosszul. Miközben a "férfi" nem tud kielégíteni. Olyan fiatal vagy, nem hiszem, hogy így kéne leélned az életed. Ha valakinek, akkor neked kéne kipróbálnod, hogy milyen mással, egy igazi férfival. Akinek nem kell felállítani, mert már a gondolatára beindul, aki magabiztos, mégis figyel rád, élvezi, hogy megmondod hogy a jó, nem hogy már attól lekonyul, hogy arrébb teszed a kezét.
Nem tudom, volt e valaha is igazán jó a szex, de ha a kezdetektől ez van, akkor ez sosem lesz jó. Én azt gondolom, hogy egy tartós, boldog kapcsolatnak elengedhetetlen része a jó szex. 12 éve vagyok a férjemmel, soha ilyen gondunk nem volt, pedig nem is huszonéves. Persze nyilván kell idő, hogy a pár összeszokjon, de mondjuk ha a 10. alkalommal sem jó, potencia gondok is vannak, akkor egyszerűen nem illetek össze.
Olvasd el ezt a kérdést és hozzá a válaszokat...Tudom,hogy szereted,de sanálom azt kell mindjam menekülj!Ahogy itt írta az egyik válaszoló,ebből csak te jöhetsz ki rosszul :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!