Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem megy a szex, tényleg halálraítélt a kapcsolat? Velünk most ez van, nem szeretném feladni, de belefáradtam és nem jobb, sőt egyre rosszabb.
Meme22, lehet hogy férfisoviniszta tanács, de ez biztos, hogy kiderítené az okot. Más kérdés a következménye.De ebben az esetben talán már úgyis mindegy.
Hogy te szeretnél félrelépni? És? Ki gátol meg benne ha valóban akarod? Azért a férjednek inkább ne vald be, ha meg is teszed. Amiől nem tud az ember az nem fáj. És ha vele akarsz maradni, pláne. Mert ha bevallod, lehet hogy ő nem akar mindjárt válni, de megteszi ő is, és te nem bocsájtod meg neki ugyan azt. Mert a nők nem bocsájtják meg a férjüknek azt amit a férj hasonló esetben már megbocsájtot nekik.
Sport szelet :) ? Akár elhiszed, akár nem, hallottam hasonló beszólásról. ☺
Mustafa: nem az volt a válaszom lényege, hogy szeretnék-e vagy nem, hanem, hogy az én félrelépésemet miért nem magyaráznák meg ugyanilyen szempontból, ugyanilyen megértéssel? Miért csak a férfinal lehet/jár?
Sport szelet, nem hiszem, ekkora tahóságot senki nem mond :-)
Miért? Az én válaszom nem elég megértő?
Sőt, éppen azt mondom, hogy egy férj hamarabb megbocsájtaja a a feleségnek, mint a feleség a férjnek. Csak a feleségeknek több eszük van és nem szokták bevallani, ha máskép nem derül ki.
Igazad lehet a sportszelettel, ilyet nem mond senki. Másféle édességet mond ☺.
Mustafa: Hát akkor nekem nincs sok eszem, mert ha megtenném, akkor be is vallanám, nem tudnám letagadni és nem lenne megbocsájtás sem. Ezért nem is teszem és még a gondolata is megriaszt annak, hogy mi lenne ha...
Annál nincs jobb :-)
Meme22, ez mindenképpen megnyugtató.
Mármint a sportszeletnél? ☺
Ajajajj, meme22, tudod-e, hogy most mi itt ugyanazt csináltuk kicsiben?
Most akkor ezért vallomásokat kell tennünk otthon és szaladni a válóperes ügyvédhez sokak szerint???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!