Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan gyakoriak az orvos-jogász házaspárok? Ez valamiféle sznobság?
Azért ne harapjuk le a fejét, aki diplomás létére hasonszőrűt kívan maga mellé. Igényeink egyediek, és így a jó, ha mindenki ugyanazt akarná, akkor elég komoly alulkínálat lenne. :)
Pl. nekem nincs diplomám és nem is várom el a páromtól, hogy neki legyen (dr. előtaggal élő ismerősöm konkrétan mezei hülye szintű is van, tehát nem lehet sznobság, amit minden idióta után dobálnak, ha meg valaki csak arra tud felvágni, hogy mennyit kellett az iskolapadban poshadnia hogy embernek érezhesse magát, hát őt meg kimondottan szánom)
Én viszont relatíve nagy bevétellel élek, és én is elvárom, hogy a párom sikeres legyen. Nálam egy diplomás 2-300.000 nettó jövedelemmel a sikertelenség szobra, nem tudnám egy percig sem tisztelni, akinél ennyire nyilvánvaló az ambíció és/vagy tudás hiánya.
ismert házaspárok
jogász nő-infos fiú 3 is
jogász nő-sales fiú
jogász nő- vegyesboltos
jogász nő -orvos
orvos pasi -védőnő,ebből 2 is
orvos pasi-ápolónő sok
orvosnő- pincér pasi!!
közgáz fősulit végzett nő- jogász pasi
jogász nő- matematikus
jogász nő -pék
stb stb
sokfélék vagyunk
Manapság nagyon elhígult a jogászképzés.
30 éve 300 ember végzett évente jogon, ma 1500.
Pedig 30 éve kétszer ennyi gyerek volt.
Lehet számolni: most tízszer annyi esélye van elvégezni valakinek a jogot, mint 30 éve. Nagyon sok olyan ember jut be és végzi el,aki 30 éve nem is álmodhatott volna róla.
Pl egy lány: egy nagyon gyenge középsuliba járt, nem is tanult jól, elsőre kommunikációra vették fel,azt elvégezte.Közben összejött egy valóban kőgazdag pasival,aki végzés után befizette fizetős jogra, azt mondjuk kis csúszással,de elvégezte. Kb 30 éves volt már akkor.
És akkor boruljak le az ilyen előtt?
Vagy a másik lány,akit negyedjére vettek fel,fizetős levelezőre, a szülei mindent megadtak neki addig is, ő is majdnem 30-ra végzett,de dr lett.
Most boruljak le előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!