Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért olyan gyakoriak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan gyakoriak az orvos-jogász házaspárok? Ez valamiféle sznobság?

Figyelt kérdés

2013. dec. 20. 23:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
90%
Nos, az en is érettségi körömben egyetlen ilyen sincs. Ellenben van jogász-hegesztő, orvos-asztalos, orvos-felszolgáló es jogász-eladó házaspár.
2013. dec. 21. 08:14
 22/61 anonim ***** válasza:
63%

# 18!

Azt írod, hogy nálad is a diplomás jöhet szóba.

Ma mre garancia egy diploma?

Műveltségre?

Szakmai felkészültségre?

Aligha!

A Magyar Bálint-Fodor-Spiller oktatási tárcák tönkreverték a felsőoktatást.

A gagyi szakokon végzett diplomások fele félanalfabéta, a másik fele meg teljesen az.

Annyit ér a legtöbb diploma, mint anno egy elbukott érettségi.

Kivéve az olyan szakokat, mint a mérnöki, az orvos és a jogász.

Ott tudni kell!

2013. dec. 21. 08:27
 23/61 anonim ***** válasza:
100%

Én jogász vagyok, így a barátaim között is rengeteg a jogász. Én egy idősebb jogász-orvos házaspárt ismerek csak, ők amúgy apukám barátai. A kollegáim között sincs senkinek orvos férje vagy felesége, pedig majd' ötvenen dolgozunk együtt jogászok.

Az én férjem amúgy építészmárnök.

2013. dec. 21. 08:30
 24/61 anonim ***** válasza:
94%
építészmárnök = építészmérnök:)
2013. dec. 21. 08:30
 25/61 anonim ***** válasza:
95%
Mi jogász - építész házaspár vagyunk, csapja is folyamatosan a biztosítékot a családnál, de nem értem. Mindketten 5 évet tanultunk, csak az egyikünknek van 2 betű a neve előtt. Sőt, az építész keres többet. De a család szerint a jogász orvossal vagy közgazdásszal mutat jól! :) Szánalmas, de már nem foglalkozunk vele.
2013. dec. 21. 08:33
 26/61 anonim ***** válasza:
92%
18! Csak azt is vegyük figyelembe, hogy egy adott szférában lévő diplomás férfi 90%-ban mindig többet keres, mint egy nő, pedig azonos diplomával rendelkeznek.
2013. dec. 21. 08:36
 27/61 anonim ***** válasza:
86%
Hu utolsó ez nem hangzik túl jól, szerencsére mi semmi ilyet nem kaptunk meg soha. (jogász-építészmérnök)
2013. dec. 21. 08:37
 28/61 anonim ***** válasza:
86%
27-es vagyok és 25-ösnke írtam...
2013. dec. 21. 08:43
 29/61 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként én vagyok a nő&nem az építész! :) hozzá kell, hogy tegyem, a családunkban én vagyok az egyedüli diplomás, szóval már csak ezért sem értem ezt a fajta kiakadást. Pláne anyámat nem, aki mindig felhozza&kikezdi a férjem, és teszi ezt úgy, hogy havi szinten adunk x összeget, hogy megéljenek! :)
2013. dec. 21. 08:46
 30/61 anonim ***** válasza:
81%

Én egyet sem ismerek.

Anyám jogász , apám közgazdász.

Az egyik nagyapám is jogász de a nagymamám mellette gyógyszerész volt. És nem az az okosabb fajta gyógyszerész..

2013. dec. 21. 10:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!