Ki mi szeretne lenni? Milyen egyetemre mentek, milyen szakot választotok, miért, mi a célotok, elhelyezkedés stb?
PTE-ÁOK-ra jelentkeztem, mind a 3 szakra és remélem az egyik összejön :) bár, ha minden igaz, gyógyszerészet miatt nem kell aggódnom. Mindig is érdekelt ez az irány, a gyógyítás, a gyógyszerkészítés, gyógynövények stb, és nagy álmom, hogy elvégezzek egy kínai orvoslással kapcsolatos képzést, 3 éves, levelező. De ez majd a leendő tanulmányaim után természetesen.
Külföldre készülök, viszont azt hozzá tenném, hogy akkor is külföldre mennék, ha az orvosok helyzete itt Magyarországon sokkal jobb lenne. Eleve mindig is úgy neveltek, hogy lássak világot, illetőleg nem azért tanultam nyelveket, hogy végül itthon maradjak. Ez persze nem zárja ki azt, hogy majd vmikor visszatérek, de diplomázás után mindenképpen elhagyom az országot, akár orvosként, akár gyógyszerészként. Hogy ez sokaknak nem tetszik, az már sajna nem érdekel. Érdek ember vagyok, a magam dolgával törődöm és nem a máséval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!