Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért olyan gyakoriak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan gyakoriak az orvos-jogász házaspárok? Ez valamiféle sznobság?

Figyelt kérdés

2013. dec. 20. 23:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:
meg a bátyám haverja orvostanhallgató, és közölte, hogy joghallgató lánnyal randizna legszívesebben, mert az milyen 'menő', hogy orvos-jogász
2013. dec. 21. 00:07
 12/61 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk apám jogász, anyám orvos, de én pld. más ilyen párosítású párt nem ismerek, pedig nekik sok orvos és jogász barátjuk van, de ilyen párosításban csak a szüleimet ismerem :)
2013. dec. 21. 00:13
 13/61 A kérdező kommentje:
és ők véletlenül jöttek így össze?
2013. dec. 21. 00:15
 14/61 anonim ***** válasza:
75%
kérdező, a bátyád haverja valóban sznob:) biztos az izgatja, hogy a külvilág szemében ez milyen 'jól' mutatna, szánalmas.
2013. dec. 21. 00:24
 15/61 anonim ***** válasza:
78%
Hasonló a hasonlót vonz ennyi :)
2013. dec. 21. 00:56
 16/61 anonim ***** válasza:
100%
Egy jogászbálon jöttek össze, anyát az apja vitte el oda anno (aki szintén jogász). Szóval nem keresték egymás társaságát, így sikerült :)
2013. dec. 21. 01:10
 17/61 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak, a többség nem olyan sznob mint a bátyád barátja.

Az eset pedig egyszerű: nagyon sokan a munkakörükben ismerik meg a párjukat, vagy hasonló körökben mozognak (bár én egy ilyen párt sem ismerek, az orvos-orvos annál elterjedtebb szerintem.Bár ugyanolyan gyakori a tanár-tanár páros is, biztos szuper zseniket akarnak nemzeni azok a szemét sznobok, akivel dicsekedhetnek mert Shakespearet szaval és háromévesen kifestős könyv színezgetése helyett integrál és derivál.)

2013. dec. 21. 01:23
 18/61 anonim ***** válasza:
41%

A mi családunkban ilyen nincs, viszont az igaz, hogy szinte mindenki diplomás.

Nálam is csak diplomás pasi jöhet szóba.

Lehet sznobságnak is nevezni, de nem tudok olyan párt elképzelni magam mellé, aki nem diplomázott.

Most lehet lepontozni, de ha én összeszedtem egy műszaki diplomát, akkor a párom is tegye meg.

Vagy ha nincs neki, akkor legyen értelmes, intelligens ember, és keressen annyit, mint más diplomával.

Tudom, durván hangzik, de ha én tanultam, akkor olyan párt akarok, aki szintén tanult.

Ennyi!!!!!

2013. dec. 21. 02:10
 19/61 anonim ***** válasza:
14%

Mert mindketten egyformák. Kirabolják a klienst-pacienst, de az orvos még meg is öli.

Ez csak vicc akatr lenni.

2013. dec. 21. 05:19
 20/61 anonim ***** válasza:
75%
Villamosmèrnök-közlekedèsmèrnök pàr vagyunk. nem sznobsàg de azonos körben mozogtunk a fèrjemmel ès nem hiszem, hogy hasonlo izlêsünk lenne egy lakatossal vagy eladòval (nincs azzal semmi baj, nem bàntàsnak szàntam) amugy èn is orvos-orvos pàrokat ismerek....
2013. dec. 21. 07:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!