Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért gondolja sok Gyes/Gyed-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja sok Gyes/Gyed-en lévő anyuka hogy az apa dolga munka után a házimunka is?

Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 15:32
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
14%

"A nők is porszivoznak de nehogy már egy felnöt civilizált ember után takaritsanak folyton ne haljon már bele a pasi ha maga után feltakaritja a koszt."

Hát hallod az a férfi is jól fog járni, aki téged választ.

Először elhordod a férfiakat mindennek, hogy csak napi 8 órát bámulják a monitort és nem csinálnak semmit, sőt ezek a lusta disznók még porszívózni sem akarnak (amit ugye férfiak alkottak meg nehogy szegény nők keze belefáradjon a kézi söprögetésbe). Kérdem én, hogy ha a nagy semmiség elporszívózni 6 négyzetmétert,akkor pl neked, mint nőnek miért okoz nagyobb nehézséget otthon a gyerek mellett még 5 percet a porszívóval foglalkozni. Mert hogy erről szól a kérdés és nem úgy általában arról, hogy "nők is porszívóznak". Egyszerű tőmondatot tudtál csak kinyögni arra, hogy nőként miért nehezebb? Gratulálok. Újabb példa arra, hogy itt nem igazságos és logikus vitákat lehet folytatni,nem érvek és ellenérvek ütköznek, hanem a hozzád hasonlók által művelt férfiutálat hozza össze a nőket.

2013. dec. 8. 21:27
 42/45 anonim ***** válasza:

Nekem nincs gyerekem, de azt gondolom, annyit, amennyit jelenleg segít a párom, annyit nyugodtan segíthet gyerek mellett is. Mi hétköznap nem takarítunk, illetve én megpakolom a mosogatógépet, meg ki is pakolom, de ez az én részem. Takarítani hétvégén szoktunk. Pl. ma ő felporszívózott én felmostam, meg a konyhát rendbe tettem, a wc-t kipucoltam, ő meg levitte a szemetet meg a kutyát. Ezen kívül én még betettem a mosást és kiteregettem, illetve ma is mosogatógépet is be kellett indítani. Szóval szerintem a porszívózás és pakolás heti egyszer nem egy olyan nagy munka amit akkor ne lehetne megtenni egy pasinak, ha már van gyereke. Nálunk amúgy a kuka levitele is úgy van, ha megtelik, kiszedem a zsákot, leteszem az ajtó mellé, és aki legközelebb megy le, az leviszi. Ez általában a párom mert ő indul előbb munkába.

Persze mondhatjátok, hogy de ha otthon leszek egész nap, akkor meg tudom csinálni hét közben a takarítást, de nem biztos, hogy kedvem is lesz hozzá.... persze ezért megkövezhettek, de nem hobbim a takarítás.

2013. dec. 8. 22:43
 43/45 anonim ***** válasza:
91%
1 gyerek mellett el lehet végezni, ha többen vannak hatványozottabban nehéz. Nekem egy 6,5 évesem van, aki elsős, le kell vele ülni, olvasni tanulni. Mellette a másfél évesem, aki húzna el az asztal mellől, hogy menjek vele játszani, mindezt félidős várandósan. Apa hazajön a 8 órás munkából, leül tv-t nézni vagy gépezni. Nem panaszkodok, van segítségem, nagyszülőkkel lakunk. De ha ők nem lennének és néha nem figyelnének a gyerekekre, a háztartás sokszor elúszott volna. Ilyenkor örülnék ha a párom kicsit háziasabb lenne..
2013. dec. 9. 14:24
 44/45 anonim ***** válasza:

Most neked amúgy mi is a bajod?

Neked nem segített a férjed, amíg otthon voltál, vagy mi?

2013. dec. 9. 21:50
 45/45 anonim ***** válasza:

én nem várom el a páromtól, de mondjuk hozzá teszem, hogy nem is az a házias típus. viszont mivel tudom, hogy a melóhelyén a "sz..rt is kitapossák" belőle, így akkor se csesztetem ha szalad a lakás. mindig tudtam időt szakítani erre, ha más nem, kérek gyerekvigyázási segítséget anyósomtól pl. (nem gyakori)

amúgy a párom munkájában nincs is mindig köszönet, nem tudom hogy lehet ilyen szerencsétlenül teregetni, ahogy ő tud, pl. inkább én... amíg bírom. lehet szerencsés vagyok, de a kisfiunk mellett lehet tenni-venni, nagyon jó gyerek, én meg elég teherbíró, szorgalmas típus lennék, vagy mi... :)

szóval van, aki gondolja, de szerintem az is számít, hogy az élet valakit mennyire kényeztet el. akinek a párja nem alkalmas a feladatra, INKÁBB ne gondolja, mert csak frusztrálja magát aztán :)

2013. dec. 10. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!