Hogy ossza be az idejét az aki otthon dolgozik? Házimunka, munka, család?
Én is itthonról dolgozom (computeres könyvelési munka), meg négy gyerek a házban.
A megoldás az, hogy elég szigorú napirendet tartok: délelött házimunka (takaritás, fözés, bevásárlás), délután meg a gépen. Természetesen a többieknek is van itthn feladatuk, meg nekem is szabadidön, amikor nem csinálok se házimunkát, se az irodait, hanem vagy pihenek, vagy valamo hobbival foglalkozom.
Jó nektek, hogy így meg tudjátok szervezni! Nekem nincs ekkora önfegyelmem, úgyhogy nálam tejesen keveredik a három. Mikor melyiknek érzem jobban a szorítását, azt csinálom. Felelősségteljes ember vagyok, a határidőket mindig tartom, a munkám színvonalas, de nem vagyok hiba nélkül. Bár én is ilyen jól meg tudnám oldani, mint ti.
Nektek nincs olyan, hogy már eljött a "munkaidő" vége, de még nincs kész, és tovább csináljátok, emiatt elmarad pl. a házimunka?
Vagy: egész nap a dolgomat csináltam, hiányzik a lazítás, ezért elcsábulok és 22-től éjjel 1-ig netezek, pl. ezen az oldalon is. Pedig aludnom kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!